TOPlist

Reklamy v Gmailu se stávají skutečností

GMail ico

Není to tak dávno, co vyšla aktualizace pro mobilní aplikaci Gmail. Ta kromě pár změn v designu přinesla také podporu reklam, které se však nikde nezobrazovaly. Nyní se tato funkce pomalu, ale jistě stává skutečností a první uživatelé hlásí přítomnost reklamy v emailovém klientovi.

gmail-logo-ads

Reklamy vypadají podobně jako normální emailová zpráva, liší se však v několika detailech. Reklamní zpráva bude odlišně zabarvená a bude obsahovat nápis v pravém horním rohu, který označuje skutečnost, že se nejedná o klasický email. Podle některých serverů byly také odhaleny funkce, které budou podporovat uložení, nebo skrytí dané reklamní zprávy. Tyto možnosti ale v praxi ještě nějaký ten čas neuvidíme, jelikož je Google prozatím nespustil.

Gmail reklama 2 Gmail reklama Gmail reklamy verze

Dobrá zpráva je, že reklamu neuvidíte ve složce Doručená pošta, ale bude se zobrazovat pouze ve složce Promo akce. Pokud ji tedy nevyužíváte, nemusíte se ničeho obávat.

Vítáte přítomnost reklamy v mobilní aplikaci?

Zdroj: Android Police

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (48)