TOPlist

Recurrence: Upomínky pohodlně v notifikační liště

recurrence náhled

Seznamy mají bezesporu své kouzlo – člověk si připadá organizovaně. Myšlenky co nakoupit, vzít s sebou nebo udělat do práce, se pěkně vytřídí a snadněji zapamatují. Kolikrát jste však po vytvoření upomínek nebo seznamů zapomněli, že jste je vůbec vytvořili a už se do něj nikdy nepodívali? Díky aplikaci Recurrence se vám vytvořené seznamy z hlavy nevytratí.

Aplikace Recurrence vám nedovolí zapomenout

Recurrence má schovaný trik v rukávu. Ne že by se aplikace nějak zásadně lišila od svých kolegů, kteří se s radostí postarají o vaše úkoly a poznámky – systém funguje na stejné bázi. Zapsat poznámku nebo položku v seznamu, přidat další, odškrtnout po splnění a je hotovo. Přesto je Recurrence rozhodně nejspolehlivější. Jak je to možné? Na rozdíl od ostatních aplikací se poznámky neschovají kdesi v útrobách telefonu – místo toho je máte na očích v místě, kam se díváte nejčastěji: v notifikační liště.

Poznámky v notifikační liště?

Seznamy nebo poznámky stačí jednoduše vytvořit v rozhraní aplikace. Přiřadit jim můžete unikátní ikonky z bohatého výběru, stejně jako barvu notifikace. Upravení je možné i u vlastností notifikace, kde přiřadíte zobrazenému upozornění tlačítko pro dokončení úkolu. Upozornění v liště lze vyladit i v nastavení, kde lze určit barvu LED diody a další náležitosti.

[alert-success]Tip: Nezapomeňte notifikacím přiřadit podsvícení LED diody pro snazší rozlišení[/alert-success]

O neaktivní zápisky nepřijdete

Notifikace se zobrazuje v určitých intervalech, které předem nastavíte jednotlivě u konkrétních úkolů. Upozornění se mohou opakovat každý den, pouze v určité dny, nebo se objeví jen jednou či dvakrát v průběhu zadaného období. Notifikaci lze i na zvolený čas „uspat“ nebo posunout. Poté, co se daný seznam objevil v notifikační liště podle nastavení, poznámky v aplikaci stále najdete – pouze se přesunou do vedlejší obrazovky, která slouží pro neaktivní zápisky.

Recurrence - Reminder & To-do
Recurrence - Reminder & To-do

Hledáte ideální aplikaci na poznámky právě pro vás?

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)