TOPlist

První fotografie Honor 10 ukazuje zajímavý design se dvěma barvami

honor 10 telefon

V posledních dnech jsme mohli vidět několik úniků a spekulací, které se týkají telefonu Honor 10. Dnes se objevil další. Dočkali jsme se rovnou zadní strany telefonu, kde můžeme vidět podobný design, jako u Huawei P20, kdy si i tato sesterská společnost hraje s barvami. Tohle jsou první fotografie Honor 10

Fotografie Honor 10 jej ukazují v plné parádě

Z fotografie také můžeme vidět potvrzení duálního fotoaparátu, o kterém se mluvilo již před několika dny. Honor telefon tak nebude mít tři fotoaparáty jako Huawei P20 Pro, toho se možná dočkáme v následujících modelech.

honor 10 telefon zadni strana

Zajímavá informace se týká ještě barevného provedení, kde se spekuluje nad tím, že zadní strana bude měnit barvu podle teploty na povrchu. Například když budou záda zahřívána rukou, začne se barva měnit do červena, pokud ale zůstanou záda telefonu chladná, tak barva zůstane modrá.

Kompletní odhalení Honoru 10 se plánuje na 19. dubna 2018. Očekává se, že bude mít výřez v displeji, Kirin 970 a až 6GB RAM. Vycházet má z telefonu Huawei P20.

Jak se vám líbí tato barevná kombinace Honoru 10?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)