Po Samsungu můžete mít také průhledné LG G6. Který telefon má hezčí vnitřnosti?

pruhledne LG G6

Když youtuber Zack z kanálu JerryRigEverything před několika dny ukázal průhledný Galaxy S8, zvedl se kolem toho poměrně velký rozruch. Fanoušci ho nejvíce žádali, jestli by podobně nerozebral konkurenční telefony. A tak tu dnes máme průhledné LG G6.

Oddělat barvu z LG G6 je jednodušší

Proces oddělání barvy ze zadního krytu probíhá stejně i u telefonu od LG. K oddělání lepidla bude potřeba horkovzdušná pistole nebo třeba fén. Pak už se celkem bez problémů dostanete pod kryt. Pozor si musíte dávat na čtečku otisků prstů a fotoaparát. Samotné oddělání barvy už je pak jednodušší než u Galaxy S8, nemusíte už používat ředidlo, protože samotná barva jde poměrně lehce odloupnout z krytu.

Totally CLEAR LG G6 – Clear Galaxy S8 update!!

Totally CLEAR LG G6 - Clear Galaxy S8 update!!

Pak už opět stačí vše vrátit dohromady a průhledný telefon je na světě. Samozřejmě i u tohoto modelu ztrácíte tímto činem záruku i vodotěsnost. Zack odstraňuje i bezdrátové nabíjení, to je ale dostupné pouze pro telefony koupené v USA, telefony prodávané v Evropě tento druh nabíjení nemají. U dalšího vlajkového modelu Huawei P10 podobná průhledná záda udělat nepůjdou, a to z toho důvodu, že mají kovový kryt.

[aps_product_sz id=“433747″]

Líbí se vám více průhledné LG G6 nebo Samsung Galaxy S8?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)