OnePlus zveřejnil program distribuce OnePlus One

OnePlus One 4

O OnePlus One zaznělo v minulém měsíci opravdu mnoho a to zcela oprávněně. „Perfektní telefon“ se dočkal svého oficiálního představení a tím byly odhaleny i poslední detaily, které si společnost schovávala pro sebe. Telefon nabízí naprosto bezkonkurenční poměr cena/výkon, a tak není divu, že je o telefon OnePlus One obrovský zájem. Nová čínská společnost tak se svým prvním modelem dokázala zaujmout snad celý svět a nyní všichni čekají na to, kdy se toto zařízení dostane na trh.

Oneplus One

Díky dobrému kontaktu s širokou veřejností a také propracovaným marketingem, se OnePlus snaží vhodně uvolňovat informace týkající se právě 1+. Nyní se tak dostáváme k informacím, které se týkají distribuce ve druhém kvartále letošního roku, jak bylo původně plánováno.

  • V první polovině tohoto měsíce se dostane na prvních 100 zákazníků v rámci akce Smash the Past.
  • Koncem května započne distribuce 16GB varianty pro předobjednávky.
  • Ihned na začátku června se dočkáme 64GB verze taktéž pro předobjednávky.
  • A na závěr na konci června se dočkají ti, kteří disponovali pozvánkou na tento telefon.

Masová distribuce OnePlus One se očekává až v průběhu třetího kvartálu tohoto roku, avšak ČR na seznamu dostupnosti chybí. Telefon se však bude prodávat v Německu nebo například v Rakousku. Cena 16GB verze bude 269 euro, v přepočtu 7 400 Kč a za 64GB verzi požaduje výrobce 299 euro, tedy 8 200 Kč.

Zdroje: g+OnePlus, OPO, forum OPO.

Jan Tipmann
O Autorovi - Jan Tipmann

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (28)