TOPlist

Jak na rychlé přetáčení YouTube videí? Pomůže nová funkce

přetáčení YouTube videa

Na konci minulého roku jsme informovali o chystané funkci pro oblíbený server plný videí. Dnes už rychlé přetáčení YouTube videí funguje bez problémů. V poslední aktualizaci byla přidána a postupně se aktivuje.

Přetáčení YouTube videí snadno a rychle

Interakce s Youtube aplikací není ideální, například u přetáčení se poměrně často stává, že místo přetočení času zmenšíme video apod. Google si toho je vědom, proto již v prosinci minulého roku implementoval první náznak toho, jak posunovat videa dvojitým poklepáním. V té době ještě funkce nebyla implementována oficiálně. To se ale změnilo po poslední aktualizaci, kdy se toto gesto dostalo do aplikace.

https://gfycat.com/MessyTemptingDove

Pokud máte zapnuté video na fullscreen, můžete tím, že dvakrát poklepete na kraje obrazovky, rychle posunout video o 10 vteřin. Poklepání v levé části posune video dozadu, naopak poklepání obrazovky v pravé části jej posune dopředu. Na gifu výše můžete vidět, jak to celé funguje.

YouTube
YouTube

Jak jste spokojeni s rozhraním YouTube aplikace? Využijete novou funkci?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)