Představení telefonu ve virtuální realitě? OnePlus 2 opět překvapuje

google cardboard

Společnost OnePlus nás láká na představení svého nového modelu, který s netrpělivostí očekává spousta uživatelů po celém světě již 27. července. Tento výrobce se chce v mnoha ohledech odlišit od zaběhlé konkurence a nyní se „vytasil“ s dalším netypickým triumfem – představení telefonu OnePlus 2 bude probíhat ve virtuální realitě. V praxi to znamená, že bude přenos probíhat nejspíše na YouTube jako 360° video (či nějaké podobné službě) a uživatelé brýlí Google CardBoard si budou moci vychutnat představení nového vlajkového modelu v netradiční podobě. Společnost OnePlus by dokonce měla rozesílat vlastní podobu Google CardBoard, není ovšem známo, kdo ji dostane.

představení OnePlus 2

OnePlus 2 dostane podle oficiálních informací procesor Snapdragon 810, který by měl být ale mírně modifikován tak, aby netrpěl přehříváním. S jistotou také můžeme potvrdit USB konektor typu C, zbylé parametry lze ale prozatím pouze tipovat.

zdroj: gizchina.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (22)