Power Pillow: Nechte svůj smartphone dobíjet polštářem

Power Pillow

Problémem dnešních zařízení není slabý výkon či nedostatečná výbava, ale výdrž – většina výkonnějších mobilních zařízení si o přísun elektrické energie řekne každý den, což není zrovna ideální. Každý se tedy poohlíží po alternativním způsobu dobíjení, který by mohl mít stále u sebe. Řešením jsou externí baterie, které dokážou dobíjet váš smartphone i na cestách. Na oblíbeném serveru KickStarter se objevil velmi zajímavý projekt Power Pillow, který v sobě ukrývá koncept nabíjecího polštáře. Co si pod tím vlastně představit?

Power Pillow2

Klasická externí baterie s kapacitou 12 000 mAh je chytře uložena v polštáři, z něhož je vyveden napájecí kabel. Snadno tak můžete svůj smartphone dobíjet při hraní na pohovce či v posteli, pokud nemáte okolo sebe dostupnou zásuvku. Nákupem polštáře získáte dvě baterie s kapacitou 12 000 mAh a dvěma USB konektory.

A kolik vlastně tento polštář, který dokáže probudit váš mobilní přístroj, stojí? Na ty, co podpoří projekt na serveru KickStarter částkou 40 dolarů (cca 800 Kč), čeká polštář s jednou baterií. Částka 69 dolarů (cca 1400 Kč) pak obsahuje celý set polštáře a dvou baterií. To není vůbec špatné.

zdroj: kickstarter.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)