Legendární Polda 6 konečně vyšel i pro Android

Polda 6

Polda je česká kultovní adventurní série, která lidi baví už od roku 1998. Na konci roku 2014 téměř po deseti letech vyšel Polda 6. Nyní jsme se konečně dočkali i na Androidu. Vyšla totiž oficiálně i mobilní verze.

Polda 6 je opět plný humoru

Tentokrát se neohrožený policista Pankrác vydává po stopě seznamu vítězů jednotlivých Oscarových kategorií, které byly odcizeny z budovy sídla Americké filmové akademie. Případ nakonec dostane Pankrác kvůli tomu, že všichni ostatní detektivové jako Sherlock Holmes, James Bond nebo Jessica Fletcherová hrají v nominovaných filmech, tudíž se nemohou vyšetřování zúčastnit. Pankrác se pouští do světa hollywoodských celebrit, vývojáři slibují, že ve hře objevíme i známé celebrity. Celkem je ve hře přes 70 interaktivních postav.

Polda 6 gameplay

Polda 6 gameplay

U Poldy je také typický český dabing. V šestém díle se o ně postaral Luděk Sobota, Jiří Lábus, Martin Dejdar, Iva Pazderková nebo například Valerie Zawadská. Celková doba hry je 6 – 8 hodin, záleží na tom, jak moc jednotlivé obrazovky budete prozkoumávat a jak moc se zaseknete na logických úkolech. Podobně jako u předchozích Polda her pro Android, i šestý díl se dá krátkou chvíli hrát zdarma, poté si musí zbytek hry dokoupit za částku 130 Kč.

Polda 6
Polda 6

Který díl Poldy je váš nejoblíbenější?

Zdroj: polda5.cz.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)