Pokémon TCG Online: Karetní hra na motivy seriálu je nyní v Obchodě Play pro každého

Pokémon TCG – náhleďák

Jste fanouškem seriálu Pokémon? Možná jste tedy někdy hráli karetní hru na motivy tohoto seriálu. Také je tu možnost, že jste si kupovali či jinak sbírali karty, ale neměli je s kým hrát. Dlouho to byl problém, ale již před nějakým časem byla vytvořena počítačová online hra, ve které jste své karty mohli uplatnit a hrát tak s lidmi z druhého konce světa. A právě tato hra, Pokémon TCG Online, se donedávna testovala v beta verzi i na Androidu. A jak testování dopadlo?

Pokémon TCG (1)

Pokémon je a asi vždy bude fenomén

Jak se dalo čekat, beta verze Pokémon TCG Online slavila úspěch. Přihlásila se do ní hromada zarputilých fanoušků, kteří vývojářům postupně odkrývali chybky a bugy, které bylo třeba odladit. Nyní tedy hra dospěla do stádia, kdy bylo možné ji vydat jako stabilní. V Obchodě Play ji tedy konečně najde každý, bez ohledu na to, zda byl tester nebo ne.

O čem Pokémon TCG Onlline je?

Pokémon Trading Card Game Online je věrné ztvárnění původní karetní hry, vydané již před dlouhými dvaceti lety. Dalo by se říci, že je hra podobná například jiné karetní hře, a to Magic: The Gathering, jen je velmi zjednodušená. Samotná hra je přitom jasná – dva protihráči využívají různých monster a energií k vyřazení druhého ze zápasu.

Pro nováčky je ve hře připravena pomocná ruka pro zaučení, kampaň pro jednoho hráče a samozřejmě nemůže chybět ani standardní multiplayer s náhodnými hráči. Pokud jste již tuto hru hráli na počítači, vaše karty by se měly převést i do tabletu, pro který je Android verze určená.

Zdroj: androidpolice.com.

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)