Piráti z Karibiku mají vlastní strategickou hru na Android

Piráti z Karibiku

Nový díl filmové série Piráti z Karibiku jde za pár dní do kin. Jak už je tak trochu zvykem u velkých filmových značek, doprovází je i hry. Nejinak tomu bude i nyní. Plusem je to, že v posledních letech šla kvalita podobných her značně nahoru. Jak na tom budou Piráti?

Piráti z Karibiku nabídnou (nečekaně) hru za piráty

Pro začátek ještě uvedeme oficiální název, ten je Pirates of Caribbean: Tides of War. Jedná se o strategickou hru, ve které narazíte na postavy a události ze všech pěti dílů. Nebude tedy výhradně spojena jen s posledním dílem. Chybět samozřejmě nebude Jack Sparrow, Hector Barbossa nebo Will Turner.

Pirates of the Caribbean: Tides of War | Official Launch Trailer (30sec)

Pirates of the Caribbean: Tides of War | Official Launch Trailer (30sec)

Hru tvoří vývojářské studio Joycity. Chopíte se v ní role kapitána, úkolem je stavět lodě, vylepšovat je, trénovat posádku a bojovat proti nepřátelům. To vše v online multiplayeru. Hráči také můžou mezi sebou tvořit aliance a bojovat na mořích společně.

Hru již nyní můžete stahovat zdarma z Google Play. Nachází se v ní také in game nákupy za reálné peníze, které se můžou vyšplhat až do výše 10 tisíc korun za položku! Hra je jinak v anglickém jazyce a ke spuštění je potřeba alespoň Android 4.1. Nedávno jsme psali o jiné pirátské hře, která se jmenuje Tempest. Ta se může pochlubit vynikající grafikou.

Pirates of the Caribbean: ToW
Pirates of the Caribbean: ToW

Jste fanoušci série Piráti z Karibiku? Vyzkoušíte tuto hru?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)