Picture2Clock: Vytvořte si vlastní widget hodin

Clock Icon: Android

Také patříte mezi uživatele, pro které jsou hodiny naprosto stěžejním bodem vaší domovské obrazovky, ale běžně dostupné widgety vám nevyhovují? Nyní vám přinášíme jednoduchý návod na to, jak si hodiny přizpůsobit přesně k obrazu svému. S tím nám pomůže aplikace Picture2Clock, která se zaměřuje právě na tuto problematiku a umožní nám vytvořit jednoduchý widget hodin využívající naše fotografie jako pozadí.

Picture2Clock

Aplikace samotná sází především na jednoduchost, přehledné prostředí a v základní verzi je dostupná zcela zdarma. Pokud však chceme vytvářet více vzorů hodin najednou, nevyhneme se nutné investici ve výši 60 Kč.

Kruh, čtverec nebo obdélník

Jak již bylo řečeno, aplikace Picture2Clock nabízí široké možnosti přizpůsobení. Není tedy žádným problémem vytvořit si hodiny ve tvaru čtverce, obdélníku nebo kruhu, a to hned v několika kombinacích. Vedle tvaru navíc můžeme nastavit také analogové nebo digitální zobrazení času a také jeho formát (12 nebo 24 hodin).

Obávat se nemusíme ani v případě, že na naší domovské obrazovce nemáme místa nazbyt. Dodatečně totiž můžeme upravovat také velikost samotného widgetu a můžeme tak využít nejmenší možné velikosti 2 x 2. Naopak pro ty, kteří chtějí, aby jejich hodiny tvořily dominantu, mohou snadno zaplnit celou plochu.

Jak již bylo řečeno, samotná aplikace je v obchodě Google Play dostupná v základní verzi zcela zdarma. Proto se nemusíme zdráhat využít jejích služeb.

Picture2Clock
Picture2Clock

Využíváte služeb Picture2Clock nebo jiné podobné aplikace?

Kuba Drhlík
O Autorovi - Kuba Drhlík

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)