Phantasy Star Online 2 – MMORPG dorazí i na Android

phantasy star online android 4

Každý jste jistě slyšel o hře Lineage nebo World of  Warcraft a jim podobným. Jedná se totiž o populární online hry, kde se ve virtuálním světě setkáváte s reálnými lidmi a jejich hrdiny. Rozmanitost takovýchto her je nekonečná, stejně jako čas a finance, které do nich investujete. Tohoto faktu jsou si dobře vědomi i Android vývojáři a proto připravují hru Phantasy Star Online 2 pro Android. Oproti hraní na klasickém počítači se toho mnoho nemění, snad jen to, že místo klikání myší se budete displeje dotýkat přímo a hru si budete moci zahrát kdekoliv (v autobuse, ve škole, v práci, na dovolené, …).

phantasy star online android 2

Jednou z prvních vlaštovek z MMORPG světa na Android je zmíněná „Phantasy Star Online 2“. Klientská aplikace pro Android by měla být ke stažení zdarma, stejně jako je tomu na PC, a přímo ve hře si budete moct dokupovat předměty pro vylepšení svého hrdiny. Také se dočkáte povedené grafiky ve stylu manga a spousty efektů.

Jak bude hra vypadat se můžete podívat na následujícím videu:

http://youtu.be/pfQpJbhiLoc

Zdroj: www.droidgamers.com

Petr Mišák
O Autorovi - Petr Mišák

Jak Petr Mišák poprvé spatřil informaci o systému Android, ještě netušil, že se mu stane osudným. V současné době je stav natolik vážný, že přestává… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)