TOPlist

Pebble Time Round: Chytré hodinky, které nabijete za 15 minut

pebble time round

Pebble byla první společností, která se zasloužila o významnější rozšíření chytrých hodinek (průkopníkem bychom nazvali naopak společnost Sony). Chytré hodinky Pebble ale dostaly velkou konkurenci, která je v současné době možná trochu zastiňuje. V sortimentu chyběl především model, který by se pochlubil v současné době oblíbeným kulatým displejem. S tím je konec. Pebble Time Round, jak se novinka nazývá, přichází s kulatým displejem, navíc je konstrukce extrémně tenká – pouze 7,5 milimetru. Hodinky podporují dva typy pásků (14 a 20 mm) a přicházejí v černém, bílém a „rose gold“ provedení. Konstrukce je zhotovena z kovu, což přidává elegantní nádech.

Meet the Lightest & Thinnest Smartwatch: Pebble Time Round

Meet the Lightest & Thinnest Smartwatch: Pebble Time Round

Přední část má průměr 38,5 mm, bohužel displej obsahuje velké rámečky, což nevypadá zrovna nejlépe. Nikoho nejspíše nepřekvapí, že Pebble Time Round opět sází na barevný e-paper displej, který vynikne především skvělou čitelností na slunci. Celé tělo je odolné proti stříkající vodě.

A baterie? Ta by měla hodinky udržet při životě 2 dny, což není žádný zázrak. Na druhou stranu potěší, že baterie se nabije již za 15 minut. K dispozici je také mikrofon, skrze který lze hodinky do určité míry ovládat hlasem.

pebble time round 2

Pebble Time Round sází na vlastní systém, který je jednoduchý, rychlý a podporuje nejen Android, ale také konkurenční iOS. První kusy se na trh dostanou v listopadu, cena pak činí 249 amerických dolarů, tedy přibližně 6 000 Kč.

zdroj: androidcentral.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)