TOPlist

PC hit Don’t Starve se dočkal Android verze

Don't Starve

Tahle hra si na PC a konzolích získala srdce nejednoho hráče, a to třeba grafickým zpracováním nebo propracovaností survival prvků. Don’t Starve se nyní dočkal i Android verze, do Google Play přistála otevřená betaverze hry.

Don’t Starve: Tim Burton v boji o přežití

Z obrázků jste si určitě všimli netradiční grafické stylizace, která v mnohém připomíná tvorbu Tima Burtona. A o co v ní jde? Musíte v tomto pěkném světě přežít, protože není tak bezpečný jak se může zdát. Jedná se o nekompromisní survival hru plnou vědy, techniky a zároveň i magie. Vaši postavu uvězní démon v tajemném světě, úkolem hry je přežít, využít prostředky a obyvatele a dostat se ze světa pryč.

Začátky jsou velmi těžké, protože hra nenabízí žádné instrukce a ani pomocnou ruku. Na začátku nemáte vůbec nic a na vše musíte přijít sami. Samozřejmě můžete použít různé návody na internetu, ale to by přeci nebyla zábava. A když už jsme u té zábavy, tak ke znovuhratelnosti hodně pomáhá fakt, že každý svět je unikátní, protože se náhodně generuje.

Don't Starve: Pocket Edition
Don't Starve: Pocket Edition

Otevřenou betaverzi můžete stahovat za 99,99 Kč. Odměnou za testování je 20% sleva na hru, která se po vydání právě o tolik zvýší. Samozřejmě, pokud si koupíte betaverzi hry, automaticky se vám promění po vydání na plnou.

Těšili jste se na Android verzi Don’t Starve?

zdroj: droidgamers.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)