Pařba na víkend – tipy na Android hry 82

rayman main

Další díl Pařby na víkend je tady a s ním 5 tipů na zajímavé hry. Jako první dnes máme známé a povedené RPG s názvem Inotia 4, poté se podíváme na souboje obřích mechů ve stylu pokémonů. Ve třetí hře si zaběháme s Raymanem ve velmi povedené plošinovce. Dále budeme čarovat prsty po obrazovce ve hře Runic Rumble a na závěr si zahrajeme klasický Bubble Shooter.

Inotia 4

Ponořte se do fantasy příběhu v roli zabijáka Kiyana, člena tajemné organizace Shadow Tribe ve velmi kvalitní RPG hře. Příběh Inotie 4 navazuje na předchozí verze, ale pokud byste chtěli začít tímto dílem, tak by to nemělo výrazně vadit. Hra nabízí 6 charakterů k hraní s celkem devadesáti schopnostmi, 400 rozdílných map a vylepšenou grafiku oproti předchozím dílům. Tato hra je velmi populární a skvěle hodnocená hráči po celém světě. Z Google play si můžete Inotii 4 stáhnout zdarma a peníze investovat pomocí dostupných mikrotransakcí.

inotia 4

Inotia 4
Inotia 4

OFFWORLD

Bojujte napříč celou galaxií s obrovskými roboty v epickém příběhu od studia 6waves. Ocitnete se v roli vesmírného lovce odměn, který dostává novou zakázku uštvat skupinu Ace Stokes. Se svým týmem obřích válečných robotů navštívíte mnoho planet a postav v rozsáhlém příběhu. Vydavatelé vás lákají na armády robotů, jejich vylepšování, velké galaxie k prozkoumání a mnoho misí, propracovaný příběh, porovnávání se v online turnajích s ostatními hráči, nádhernou grafiku a vysoce kvalitní sci-fi zvukový doprovod. Souboje probíhají v takovém lehce pokémoním stylu, kdy se střídáte s protivníkem s útoky, používáte různé schopnosti a také můžete své roboty měnit za jiné v průběhu hry.

offworld

fe8c41cc11f56ff3dc2698bd27178405?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Rayman Jungle Run

Pro mě osobně se jedná o nejlepší skákačku, plošinovku na androidu. Raymana snad ani představovat nemusím, jenom řeknu, že se jedná o velmi povedenou verzi z jeho sérií. Hra se rozděluje na 4 části a v každé získá Rayman novou schopnost, první pouze běháte a skáčete, v druhé části se můžete vznášet, poté běhat po zdech a na závěr i dávat údery nepřátelům. Hra má moc pěknou grafiku a prostředí, povedené ovládání a naprosto skvělý zvukový doprovod. Ubisoft zde odvedl skvělou práci a těch 60 korun, za kterých se Rayman Jungle Run prodává, si zaslouží.

rayman junglerun

a5f1366785b03609a67ce7a6da73b309?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Runic Rumble

V této hře budeme v roli šamana bojovat ve dvaceti misích proti různým nepřátelům. Válčíme pomocí kouzel, které tvoříme kreslením run prstem na displayi. Ve hře si vybíráme celkem 4 styly kouzlení a každý je slabý, či silný vůči jinému stylu. Z těchto stylů kouzlení si později strategicky vybíráme jednotlivá kouzla, kterými se vám musí podařit porazit nepřítele. Runic Rumble je určitě netradiční a pokud si chcete trošku zpestřit zajeté styly her, tak mohu doporučit.

runic rumble

74b6d71f385501791efa233975094cc3?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Bubble Shooter

Klasická hra, kterou snad všichni známe a jednou za čas se k podobným vždycky vracíme. Pokud pominu malou veverku dole, ze které bych snad i zvracel duhu, tak se jedná o povedený Bubble Shooter, který vás v ničem nezklame. Princip hry se nezměnil, do hracího pole vystřelujeme kuličky, které když se střetnou tři ve stejné barvě, tak zmizí. Hra zabaví při krátkých chvílích na autobusových zastávkách, nebo kdekoliv kde nemáte moc času.

bubble shooter

Bubble Shooter
Bubble Shooter
David Zmuda
O Autorovi - David Zmuda

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (17)