TOPlist

Pařba na víkend – tipy na Android hry 263: míč z kostky, knight a další…

knight

Týden utekl jako voda a je to další Pařba na víkend – tipy na Android hry 263. Ta vám dnes přináší nezastavitelného rytíře – nonstop knight, dále máme pro fanoušky právě probíhajícího EURA mobilní fotbalovou jednohubku, do třetice nás čeká zajímavý koncept vzpoury lesních zvířátek a nakonec budeme muset urychleně evakuovat místnosti. Nač otálet, jdeme na to!

Nonstop Knight: nezastavitelný knight…

Je velmi příjemné fantasy RPG, kde nebudete muset ovládat pohyb vašeho hrdiny – pro někoho výhoda pro někoho ne.

Váš hrdina i automaticky bojuje a vy tak jen zpestřujete boj pomocí kouzel a unikátní útoků, samotnou hru obohacují možnosti upgradu či fighty s bossy, jak (neúspěšně) nastíní samotná video Pařba. Příjemný je i fakt, že hra nepotřebuje internetové připojení ke svému hraní, což je příjemné třeba na cestách. Stejně tak je i příjemné, že je hra od studia flaregames zdarma.

Nonstop Knight - Offline RPG
Nonstop Knight - Offline RPG

Blocky Soccer

Jednoduché, však netradiční spojení kostiček, fotbalu a Crossy Road. To je Blocky Soccer.

Hra nabízí zajímavý systém průběhu zápasu a následné akce tažení na branku, jak uvidíte ve videu. Kostičková grafika, spousta charakterů k odemčení či chytlavá a hlavně originální hratelnost, dělají z této hříčky od studia Full Flat, ideální doplněk ke sledování EURA 2016. Češi do toho! Jo a abychom nezapomněli, hra je za nula peněz.

Blocky Soccer
Blocky Soccer

Crashing Season

Spojte podobně chytlavý a odbojový koncept Angry Birds z lesními zvířátky a vznikne Crashing Season.

Běhačka z izometrického pohledu, která je rozdělena do jednotlivých úrovní, kde na vás čeká drcení lidských lovců. Ve hře si máte možnost vybrat, za jaké zvíře budete chtít hrát a postupně si další zvířata odemykat a odemykat jim i upgrady, vzhledové prvky a další. Účelem hry je pak vždy s chlupatými buldozéry rozdrtit co nejvíce nepřátel, bossů a plnit při tom i nejrůznější výzvy a úkoly. Ranec zábavy servíruje studio Koukoi Games zdarma, avšak s mikrotransakcemi ve hře.

Crashing Season
Crashing Season

EXIT HERO

Je jedna z mnoha mobilních her, které vás překvapí tím, že si uvědomíte, že hranicí vývojářů je pouze jejich fantazie a programátorský um.

V roli zrzavé ochranky budovy budete muset z každé místnosti vyvést zaměstnance k výtahu pro úspěšnou evakuaci před náhlým zjevení zombíků ve firmě. Čeká na vás 99 levelů, více jak 30 unikátních hrdinů k odemčení a motivace hrát dál díky online žebříčku, které se vám instantně zjeví po dokončení levelu. Zdarma tak od studia NANOO COMPANY, můžete zachraňovat před zombíky rychleji a svědomitěji.

Exit Hero
Exit Hero

video Pařba na víkend 263

Pařba na víkend – tipy na Android hry 263

Pařba na víkend - tipy na Android hry 263

Pařba na víkend (Android hry)

[gravityform id=“58″ title=“true“ description=“true“]

Děkujeme za zhlédnutí dnešní Pařby na víkend a sledujte Svět Androida i nadále, ať vám žádný další budoucí tip neunikne!

Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám pořad Pařba na víkend líbí, případně přihoďte i nějaký zajímavý tip na hru.

Děkujeme za váš feedback!

Jan Blažek
O Autorovi - Jan Blažek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)