TOPlist

Pařba na víkend – tipy na Android hry 166 – MacGyver, skvělý Tower Defense a sestra v akci

trials frontier hlavni

Dnešní díl seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry jako první nabídne motokrosovou hru společnosti Ubisoft s názvem Trials Frontier. V další Android hře Nun Attack: Yuki budete s jeptiškou zachraňovat vaši rodnou vesnici. Třetí hrou je OTTTD, což je jedna z nejlepších tower defense her vůbec. V předposlední hře prověříte vaše mozkové závity ve hře MacGyver: Deadly Descent. Na závěr jsme pro vás vybrali endless run k odreagování s názvem Run Bot.

Trials Frontier

Jedná se o parádní motokrosovou 2D hru od společnosti Ubisoft. Hra nabízí spoustu tratí různých lokací, ve kterých si můžete vyzkoušet vaše motokrosové schopnosti. Na počátku hry se ocitáte ve městě, kde přijímáte jednotlivé úkoly. Za ně získáváte odměnu v podobě zkušenostních bodů, peněz nebo součástek důležitých pro vylepšení vaší motorky. Po grafické a fyzikální stránce nelze této hře prakticky nic vytknout. Díky jednoduchému ovládání se ji pak naučíte hrát během několika málo vteřin. Jediná výtka k této hře směruje k otravnému freemium modelu. Stručně řečeno, za všechno si musíte zaplatit. Dokonce i za vstup do dalších levelů v podobě paliva. Za vyzkoušení ovšem nic nedáte, proto neváhejte Trials Frontier vyzkoušet.

Trials Frontier 2

Trials Frontier
Trials Frontier

Nun Attack Origins: Yuki

Sestry v akci se vrací! V této hře se ovšem zhostíte role pouze jedné, a to Yuki. Ta se vrací do své rodné vesnice a nachází ji v plamenech. Jejím úkolem je vyčistit vesnici od všech protivníků a znovu ji vybudovat. V každém kole máte za úkol zlikvidovat všechny protivníky s využitím několika málo tahů. Každý tah si musíte pečlivě promyslet, protože když jich využijete více, než stanovuje limit, ztrácíte tak automaticky ocenění, která poté můžete využít k opravě budov vesnice. Ocenění se také udělují za zachráněné vesničany a splnění levelu ve stanoveném časovém limitu. V pozdějších kolech se můžete prostřednictvím jednoho tahu dostat na více míst najednou. V kolech se totiž začnou objevovat předměty, od který se hlavní hrdinka dokáže odrážet.

Nun Attack Origins Yuki 1

Nun Attack Origins: Yuki
Nun Attack Origins: Yuki

OTTTD

Je jedna z nejlepších tower defense her poslední doby, možná dokonce nejlepší tower defense vůbec. Jako v každém dalším TD, i v OTTTD budeme stavět věže a chránit naši základnu. Naše věže můžeme za získané peníze z padlých protivníků vylepšovat a transformovat je. Každá věž postupem času disponuje několika větvemi pro přeměnu. To, jakou věž si zvolíte, záleží pouze na vás a samozřejmě také na typu nepřátel. Kromě věží ovládáte i hrdiny, které postupem hraní získáváte. Vaši hrdinové se levelují, získávají skill pointy určené k vylepšování/dokupování schopností. Hrdinům lze dokupovat také lepší zbraně a výbavu. S využitím správné taktiky a schopností vašich jednotek ve vhodný čas budete schopni odrážet útoky protivníků. OTTTD je opravdu skvělá hra.

OTTTD 2

OTTTD : Over The Top TD
OTTTD : Over The Top TD

MacGyver Deadly Descent

Hračička MacGyver je zpátky na scéně! V této logické hře se bude snažit zachránit několik vědců uvězněných v podzemí ostře střeženého komplexu. Jedná se o logickou hru nabízející několik typů interaktivních hádanek. To vše je provázáno příběhovou linkou formou komiksů. V některých hádankách budete spojovat stejnobarevné obvody, v jiných zase směřovat laserové paprsky. V každé sekci si můžete řešit 2 odlišné hádanky (podle toho, jaké vám vyhovují více). Pokud si chcete procvičit váš mozek a zároveň se pořádně zabavit, rozhodně si MacGyver Deadly Descent zahrajte.

MacGyver Deadly Descent 1

MacGyver Deadly Descent
MacGyver Deadly Descent

RunBot

Princip hry RunBot spočívá v tom, abyste s parkour robotem doběhli co nejdále. Hra má velmi propracované grafické zpracování, a to nejen robota samotného, ale také animací při přeskakování/podklouzávání překážek. Po cestě sbíráte lahvičky doplňující vaši energii. Vyčerpáním energie pro vás hra končí. Při běhu přes překážky se neustále mění prostředí a v některých chvílích také mechanismy. Běh čas od času vystřídá volný pád ventilační šachtou (po tuto dobu hru ovládáte pohybovým senzorem telefonu). Robotovi můžete dokupovat alternativní vzhledy, brnění a spoustu power-upů.

RunBot 1

RunBot Game 2019 - Offline Running Games Parkour
RunBot Game 2019 - Offline Running Games Parkour

Odkaz na starší Pařby na víkend (Android hry)

Video

Pařba na víkend – tipy na Android hry 166

Pařba na víkend - tipy na Android hry 166

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)