Pařba na víkend – tipy na Android hry 163 – stavění mostů, real-time strategie a Warhammer 40k

pařba main

Dobrý den, vítáme vás u další epizody seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry. Jako první vás dnes čeká stavění mostů ve středověku v novince Bridge Constructor Medieval, poté se vydáme na planetu Piscina IV bojovat s orky a vesmírnými mariňáky ve hře HW40k: Storm of Vengeance. Ve třetí hře si vyzkoušíte jednoduchou, ale přesto velmi zábavnou real-time strategii WAR! Showdown, dále Metal Slug Defense, která nás opět zanese s retro grafikou a zvuky do doby herních automatů, tentokrát však netradičně ve strategickém provedení a na závěr pro všechny milovníky Heroes of Might and Magic si zahrajeme zjednodušenou variaci této hry v parádním provedení bez reklam a in-app nákupů v Heroes: A Grail Quest.

Bridge Constructor Medieval

Pokračování veleúspěšného titulu Bridge Constructor, ve kterém se tentokrát vydáme do středověku. Váš hrad je v nebezpečí útoku a vy jako dvorní stavitel musíte opravit mosty, aby hrad mohl být zásobován, či aby přijely posily. Ke stavbě budete využívat pouze dřevo, kámen a lana. Vámi postavený most musí vydržet nápor povozů a vojáků, mnohdy ale i bombardování katapulty, před kterými budete chránit jak mosty, tak přecházející jednotky. V pozdějších kolech musíte mazaně stavět špatné mosty tak, aby kolabovaly pod útočícími vojáky. Hra nabízí perfektní grafiku, zpracování a spoustu nápaditých kol. Bridge Constructor Medieval stáhnete na Google play za zhruba 50 korun.

bridge constructor medieval katapulty

RpDVg
Bridge Constructor Medieval
Verze 1.0
Velikost 43 MB
2.3+

wNZZIHcISzhjgAAAABJRU5ErkJggg==
49,99 Kč

WH40k: Storm of Vengeance

Povedená strategická hra zasazená do světa Warhammer 40,000, která vypráví příběh o konfliktu na planetě Piscina IV. Ve hře se postavíte do čela vesmírných mariňáků, nebo Orků a pustíte se do boje. Herní pole je rozdělené na pět cest a vy volíte, na které posílat své jednotky. Stavět můžete celkem pět budov pro tvorbu vojáků, či těžbu zdrojů. Cílem je zničit minimálně 3 cesty a posté vyhráváte. Hra nabízí 50 misí za každou frakci, strom schopností unikátní pro každou rasu, multiplayer a povedenou hratelnost. Warhammer 40,000: Storm of Vengeance stáhnete na Google play za 83 korun.

warhammer 40000

BX SUM3jidmBk7APKu7pUOLGOwNc wn w5Br7zBDKyA5p3O9y9ndwPqIBTB4hfiwmP4=w300
WH40k: Storm of Vengeance
Verze Liší se dle zařízení
Velikost Liší se dle zařízení
4.1+

83v718zce+v+y0elj9wAAAABJRU5ErkJggg==
83,38 Kč

WAR! Showdown RTS

Jednoduchá, ale přesto velmi zábavná real-time strategie, ve které bude vašim úkolem zničit protivníkovu základnu. Tohoto cíle dosáhnete svými strategickými a taktickými schopnostmi. Bude třeba obsazovat továrny, bunkry, obranné věže či poklady. Továrny generují peníze, za které posíláte do boje pěšáky, odstřelovače, helikoptéry, tanky, granátometníky a dělostřelectvo. Jednotky můžete volně ovládat a přidělovat jim úkoly. Grafika hry je průměrná, nicméně hratelnost perfektní a hře chybí pouze multiplayer. Za pouhých dvacet korun získáte 93 kampaňových kol a my hru určitě doporučujeme.

war! showdown rts

WAR! Showdown RTS
Verze Liší se dle zařízení
Velikost Liší se dle zařízení
2.3+

YMsrMettE1UAAAAASUVORK5CYII=
19,99 Kč

METAL SLUG DEFENSE

Studio SNK PLAYMORE rozšiřuje svou herní sérii Metal Slug o další kousek a tenkrát se bude netradičně jednat o variaci strategického tower defense žánru. Opět nás bude čekat skvělá retro grafika a zvuky z automatů. Ve hře bude vaším úkolem zničit protivníkovu základnu a to posíláním vlastních jednotek. Každá jednotka má své speciální schopnosti od házení granátů, střílení ze samopalů, až po stavění barikád. Herních jednotek je až přes 60, což je opravu hodně a dalším obrovským lákadlem bud plnohodnotný multiplayer. Metal Slug Defense stáhnete z Google play zdarma s in-app nákupy. Hra má systém ubývání energie za hraní, nicméně během našeho hraní jsme si nevšimli, že by nás nějak výrazně omezoval.

metal slug defense jednotky

YwD3QPs2fMLwbIthgJiZ4bVGIfZAdca F6T2HOARpCqn8SZV46ieP3HMOgW7RP3KjMVy=w300
METAL SLUG DEFENSE
Verze 1.0.0
Velikost 21 MB
2.3.3+

AAAAAElFTkSuQmCC
Zdarma

Heroes : A Grail Quest

Povedená tahová strategická hra zasazená do fantasy světa. Jedná se o jakousi zjednodušenou verzi známého Heroes of Might and Magick. Vašim úkolem zde bude vydat se na cestu za svatým grálem, abyste zachránili umírajícího krále. Je tedy třeba sestavit armádu a putovat rozsáhlou mapou, hledat, dobývat hrady a bojovat s bandity. Dobyté hrady vám poté odvádějí daně, za které sponzorujete svou armádu. V bojích budete moci využívat také svitky, které vám dodají speciální schopnosti. Hra nabízí obrovské množství jednotek k rekrutování, příjemnou grafiku a jednoduché ovládání. Heroes: A Grail Quest stáhnete na Google play za 20 korun a pak už se stačí jenom bavit, jelikož hra nemá žádné in-app nákupy ani reklamy.

heroes a grail quest hrad

Video

8lHp5J7Jo6yaJJS8dRfKpcZVpvWLSgFHEaXA4WAHY6Q4aUpIdN 28QjQHTFcuFTJ8trI=w300
Heroes : A Grail Quest
Verze 1.02
Velikost 18 MB
2.2+

7KnSFy1AAAAAElFTkSuQmCC
19,99 Kč

Pařba na víkend – tipy na Android hry 163

Pařba na víkend - tipy na Android hry 163

David Zmuda
O Autorovi - David Zmuda

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (26)