Vyhrajte originální odznaky Androidu v soutěži pro Premium uživatele #16

premium-nahledovy-obrazek-16

V již 16. díle naší soutěže pro Premium uživatele se mohou výherci těšit na originální odznaky Androidu. Stačí pouze správně odpovědět jako první na soutěžní otázku.

Soutěž pro Premium #16 – o co dnes hrajeme?

Na výherce 16. kola naší Premium soutěže čekají 3 originální odznaky Androidu nasbírané na mobilní konferenci MWC v Barceloně. Díky tomu se jedná o limitovanou edici, kterou jen tak neseženete. Tuto cennou výhru získá jeden z vás, kdo dokáže nejrychleji a správně odpovědět na soutěžní otázku.

originální odznaky Androidu

Jak vyhrát v soutěži pro Premium?

První z vás, kdo pošle správnou odpověď, vyhrává. Neváhejte a použijte soutěžní formulář níže. Vyhrává ale pouze jeden z vás.

[gravityform id=“106″ title=“true“ description=“true“]

Kdo vyhrál minulé kolo?

Ve 15. kole naší soutěže jsme hráli o odznaky Androidu a tričko Svět Androida. Výhercem se stal David Chadt, který již byl samozřejmě informován. I tak mu patří dodatečná gratulace.

Pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Vybrán bude 1 výherce (ten, který první odpoví), kterého budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Každá osoba se může soutěže zúčastnit pouze jednou. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny.
  6. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  7. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  8. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.
Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)