TOPlist

OnePlus začíná lákat na telefon OnePlus 6: Cena by měla jít nahoru

telefon-oneplus-6-cena

Další nově oznámená vlajková loď bude pravděpodobně patřit společnosti OnePlus. Od včerejšího večera již začala společnost oficiálně lákat na telefon OnePlus 6, o kterém již máme několik informací potvrzených. Dnes se přidaly spekulace ohledně ceny, ty už moc pozitivní nejsou. Po cenové stránce by měl totiž jít telefon nahoru.

Telefon OnePlus 6 bude hodně kontroverzní

Oficiálně již víme, že bude mít OnePlus 6 výřez v displeji. Potvrdil to před několika dny šéf společnosti. Jenže v mobilní komunitě nejsou výřezy moc oblíbené. To by mohl být u této čínské společnosti trochu problém, protože s podporou komunity počítá mnohem více než kterýkoliv jiný výrobce Android telefonů.

Komunitu v negativním světle pocítil na svém Twitteru i šéf společnosti Carl Pei. Napsal, že by se měli uživatelé naučit milovat výřez v displeji. Za tento tweet schytal tak velkou kritiku, že jej nakonec vymazal. Výřez ale jen tak nevymaže, ten je stále potvrzen a oficiální příspěvek se dá stále najít například na fóru společnosti.

Kromě prvního teaseru jsme se dnes dočkali také úniku ceny této chystané novinky. Oproti OnePlus 5T by měla cena o trochu zvýšit. OnePlus 6 v základní verzi se 64GB pamětí by měl v přepočtu s DPH stát zhruba 14 tisíc Kč. Verze se 128GB úložištěm by měla stát zhruba 15 200 Kč. Nově by se také měla prodávat 256GB varianta, a to za cenu zhruba 17 500 Kč.

Těšíte se na představení OnePlus 6?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)