OnePlus One dostává oficiální vanilla Android 4.4.4 KitKat

Telefon OnePlus One

O mobilním telefonu OnePlus One se hovoří každý den téměř po celém světě. Dostupný je bohužel pouze na speciální pozvánky, které je potřeba vyhrát, nebo dostat od nějakého vlastníka OnePlus One. Telefon běží na upravené verzi alternativní ROM CyanogenMod 11S, která oproti základní verzi přináší několik novinek. Nyní se ale tento telefon dočkal další oficiální ROMky. Zajímá vás, o co se jedná?

OnePlus One

Pokud vlastníte mobilní telefon OnePlus One, tak již nebudete muset oficiálně fungovat pouze na CyanogenModu 11S. Společnost OnePlus dnes oficiálně uvedla vlastní „vanillaAndroid 4.4.4 KitKat. Tato ROM je očištěna od všech nadstandardních funkcí a uživateli poskytne komfort zařízení z řady Nexus.

Čistý Android 4.4.4 KitKat si můžete do svého telefonu nahrát zcela oficiálně a bez ztráty záruky. Záruka ale nepokrývá špatné nahrání ROM do telefonu. Pokud se vám to tedy nepovede, tak vám telefon již nikdo nevymění.

Nová verze čistého systému Android 4.4.4 KitKat má několik známých chyb. Na některých mobilních telefonech nemusí zcela dobře fungovat gyroskop, šifrování či VPN. Na opravě těchto chyb ale společnost OnePlus usilovně pracuje a aktualizace by mohla přijít již velmi brzy.

Pokud si chcete nový systém stáhnout, můžete tak učinit pomocí tohoto odkazu. Aplikace Google můžete stáhnout z tohoto odkazu.

Návod na nahrání nové ROM naleznete na fóru OnePlus.

Který systém byste raději na OnePlus One využívali ?

Zdroj: OnePlus.

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (17)