OnePlus 3T je nástupcem oblíbeného telefonu. Co je nového?

smartphone OnePlus 3T

Spekulace a různé náznaky se u telefonu OnePlus 3T ukazovaly dlouhou dobu. Dnes se konečně nový telefon oficiálně představil. Co nového nabízí oproti svému předchůdci?

OnePlus 3T: Změny se odehrály uvnitř telefonu

Na první pohled nerozeznáte poslední dva OnePlus telefony. OnePlus totiž u modelu 3T používá stejný vzhled. Mírně se liší jen v barevných provedeních. Hlavní změny proběhly pod kapotou telefonu a jelikož je OnePlus vždy o tom nejlepším, tak samozřejmě nemohl telefon přijít s ničím jiným, než Snapdragonem 821. Samozřejmě rozdíl ve výkonu oproti Snapdragonu 820 pozná málokdo, obzvlášť u každodenního používání.

OnePlus 3T – A day’s power in half an hour

OnePlus 3T – A day’s power in half an hour

Kromě nového procesoru se bude dát nová verze koupit i ve variantě se 128 GB pamětí a hlavně telefon dostal o 400 mAh větší baterii, ta se nyní zastavila na hodnotě 3400 mAh. Poslední změna proběhla u přední kamery, která má nově 16 MPx. Snímáč už není od Sony, ale od Samsungu, přesněji model 3P8SP, velikost pixelu je 1,0 mikrometru a světelnost f/2.0.

Další změny už v telefonu nenajdeme. A to dokonce ani u systému. Telefon stále poběží na Oxygen OS založeném na Androidu 6.0.1, kde bylo přidáno několik funkcí z komunitních buildů. Nicméně aktualizace na Android 7 Nougat by měla přijít do konce roku, a to jak na OnePlus 3, tak i na nový OnePlus 3T.

V USA startuje prodej 22. listopadu. Do Evropy pak přijde o týden později, a to za cenu 439 EUR za 64GB verzi, takže by se mohl prodávat za zhruba 11 990 Kč. Větší verze se 128 GB pamětí bude stát 479 EUR, což je v přepočtu zhruba 12 990 Kč.

[aps_product_sz id=“419107″]

Co říkáte na novou vlajkovou loď společnosti OnePlus?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)