TOPlist

OnePlus 2 – chystaný „zabiják vlajkových lodí“ nabídne konektor USB-C

oneplus 2 USB-C

Kolotoč s informacemi, který jsme zažili loni s telefonem OnePlus One, se opakuje. Tento výrobce totiž začíná kousek po kousku poodhalovat jednotlivé funkce a hardwarové specifikace i u chystaného modelu OnePlus 2. Po tom, co unikla informace o použití procesoru Snapdragon 810 s revizí 2.1, jsme se dočkali dalšího důležitého parametru – použití oboustranného konektoru USB-C. O něm jsme vás již několikrát informovali – nový typ konektoru přináší spolu se standardem USB 3.1 vyšší přenosovou rychlost, schopnost dodat množství energie do zařízení či vylepšenou podporu přenosu videa. Šikovná je také oboustrannost konektoru, díky které si již nemusíme lámat hlavu s tím, kterou stranou konektor do zařízení vsunout. OnePlus 2 bude možná jeden z prvních telefonů, který bude tímto konektorem vybaven, což jistě spousta uživatelů ocení.

Oficiální zpráva o OnePlus 2 a USB-C

oneplus 2 USB-C

Detailní specifikace telefonu OnePlus 2 stále zůstávají záhadou, víme zatím pouze o Snapdragonu 810, systému OxygenOS a použití konektoru USB-C. Dá se ovšem předpokládat, že již brzy se dočkáme dalších oficiálních informací. Zůstaňte naladěni.

zdroj: gizchina.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (21)