Oblíbená závodní hra Racing Rivals přichází po iOS i na Android

racing_rivals_ico

Jestliže máte rádi rychlá auta, určitě vám udělá radost projet se v některém z věhlasných „sporťáků“. To ovšem není právě levný koníček, neboť ceny sportovních vozů se pohybují v řádech milionů, nemluvě o provozních nákladech. Své přání „kočírovat nadupanou káru“ si ale můžete splnit i podstatně levněji – na svém tabletu či telefonu. Samozřejmě víme, že zážitek je zdaleka nesrovnatelný, ale snažíme se ušetřit nějaké ty miliony…

Jak tedy nejlépe uspořit a přitom si vychutnat opojný pocit rychlosti? V Obchodě Play najdete už pěknou řádku závodních her a tento týden k nim přibyla další – renomovaný titul Racing Rivals od Cie Games, který slaví úspěch na platformě iOS. Pokud netušíte, co od této závodní hry očekávat, můžete se podívat na video z „jablečné verze“.

https://www.youtube.com/watch?v=hDofb6Qdub0

Co hra Racing Rivals nabízí?

  • K dispozici jsou angličtina, francouzština, němčina, španělština, korejština, japonština, španělština, portugalština a ruština.
  • Živí soupeři a závody v reálném čase. Soupeři vám umožní zažít multiplayerové závodění, jak se patří: živé, divoké a riskantní.
  • Vsaďte peníze nebo vaše auto! Sázky jsou vysoké a riziko je značné. Zvládnete to?

  • Ovládněte se svým týmem svět! Závody v týdenních soutěžích vyděláte drahokamy a bonusy pro svůj tým! Exkluzivní ceny v podobě vozů, které nikdo jiný nemůže koupit.
  • Oficiálně licencované auta. Racing Rivals představuje obrovskou sbírku licencovaných vozů, jako jsou McLaren, Subaru, Dodge, Mitsubishi, Ford, RWB, Scion, BMW, Acura a SRT
  • Tuning, upgrade a přizpůsobení. Vylaďte výkon auta díly počínaje vzduchovými filtry až po klikové hřídele – vše bude mít vliv na výkon vašeho vozu.

Racing Rivals Android

Racing Rivals Android

Máte zájem? Stahujte zdarma z Obchodu Google Play! Hra je sama o sobě k dispozici zdarma, nicméně stejně jako u většiny her tohoto druhu se ale připravte na možnost plateb v aplikaci.

Na výběr jsou licencované vozy Na výběr jsou licencované vozy

Hra Racing Rivals vyžaduje připojení k Internetu, Android 2.3.3 nebo vyšší a 512 MB operační paměti (doporučen je Android 4.x a 1 GB RAM). Autoři dále upozorňují na nahodilé pády na zařízeních Samsung s Androidem 4.4.2.

Široké možnosti tuningu a nastavení Široké možnosti tuningu a nastavení

Aplikaci si zatím stáhlo přes sto tisíc uživatelů a její průměrná známka je 4,0.

Racing Rivals
Racing Rivals

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)