O2 spouští účtování aplikací z Google Play jako součást tarifu a kreditu

h_2007-telefonica_o2_cebit_03

Mobilní trh s aplikacemi je obrovský – v internetovém obchodě Google Play se nacházejí tisíce aplikací, které lze velmi rychle a snadno stáhnout do svého telefonu. Ne všechny jsou ovšem k dispozici zdarma. Standardní způsob, jak aplikace zakoupit, je skrze přidanou platební kartu, která je spárována s vaším Google účtem. Tento způsob je velmi pohodlný a snadný, ne všichni uživatelé ovšem chtějí svou platební kartu svěřit do rukou Googlu. Společnost O2 nyní přichází se zajímavou alternativou – aplikace, které v Google Play zakoupíte, se mohou přičíst k vyúčtování za váš tarif nebo rovnou odečíst z kreditu v případě předplacené karty. Pro tuto službu je nutností pouze aktivovaná služba m-platba. Při prvním placení je nutné vyplnit několik údajů o vlastníkovi karty SIM, více informací o nastavení se dozvíte zde.

o2 google play

O2 zároveň nabízí svým zákazníkům slevovou akci ke spuštění této služby – The Amazing Spiderman 2, Modern Combat 4 nebo Asphalt 7 stojí platbou přes O2 pouze 19,50 Kč. Akce platí do konce prosince.

Vítáte novou službu od O2?

zdroj: o2.cz

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (36)