O2 Extra výhody lidem před Vánoci ušetří téměř 70 milionů korun

telefonica-o2
  • Telefónica ušila nabídku O2 Extra výhod na míru předvánočním nákupům i zimnímu období
  • Mimo jiné lze ušetřit ve čtrnácti skiareálech v České republice či při nákupu vánočních dárků
  • Do nabídky Extra výhod přibývá také sleva na chytré telefony od O2

Společnost O2 si pro své zákazníky připravila řadu výhod, které můžou zužitkovat pro nákup vánočních dárků nebo třeba slevu při provozování zimních sportů.

„Naši nabídku výhod jsme rozšířili o novou nabídku partnerů, mezi nimiž je hračkářství Bambule, Tescoma, AlpinePro a Lékárny Lloyds. Výraznou slevu mohou zákazníci nově uplatnit také při nákupu skipasu ve čtrnácti skiareálech v České republice„, uvedl Lukáš Antoš, ředitel marketingové komunikace společnosti Telefónica Czech Republic.

O2 Extra výhody

Extra výhodný víkend

Chcete ušetřit při nákupu? Společnost O2 nabídne extra výhodný víkend ( 7. až 9. prosince 201), ve kterém budou moci zákazníci této společnosti využít slevy na veškeré zboží u vybraných partnerů. Slevu 20 procent na veškeré zboží budou moci zákazníci O2 čerpat v obchodech Esprit. Lékárny Lloyds a obchod s hračkami Bambule nabídnou slevu na veškerý sortiment ve výši 15 procent. Až o čtvrtinu výhodnější cenu budou moci zákazníci O2 uplatnit na jeden kus v obchodech C&A.

Mobilní telefon – nejžádanější dárek

I zákazníci, kteří se rozhodnou pro koupi nového telefonu, ušetří.

Vybrané telefony lze u O2 získat v aktuální vánoční nabídce Extra výhod se slevou 500 korun. Na všechny telefony Samsung a HTC navíc stále platí garance nejnižší ceny, to znamená, že pokud zákazník donese stvrzenku na nižší částku z jiného obchodu, rozdíl je mu kompenzován„, uvedl Aleš Veselý, ředitel segmentu domácností společnosti Telefónica Czech Republic.

Telefony se slevou 500 Kč v nabídce Extra výhod

  • HTC ONE X
  • Samsung Galaxy Ace
  • Samsung Galaxy Y
  • Samsung Galaxy mini

K čerpání Extra výhod stačí mobilní telefon

Extra výhody jsou tu pro 6,5 milionu zákazníků O2 od září 2012. Velkou výhodou programu je, že k využívání výhodnější nabídky od partnerů není třeba žádná věrnostní karta. „Naši zákazníci nemusí nosit v peněžence žádné karty, stačí jim mobilní telefon, jejímž prostřednictvím jen zašlou SMS s klíčovým slovem výhody. Téměř 65 tisíc majitelů chytrých telefonů už využívá mobilní aplikaci, která jim čerpání výhod dále usnadňuje„, dodal Lukáš Antoš. Extra výhody může čerpat každý zákazník O2 – nezáleží na tom, jestli má zákazník předplacenou kartu, běžný tarif, pevnou linku nebo připojení k internetu, nezáleží ani na tom, jak dlouho využívá služby od O2 nebo jaká je jeho měsíční útrata. Zákazníci O2 v průměru uplatní 3200 slev denně a celkem již ušetřili 22,6 milionů korun.

Slevy mohou zákazníci O2 využít také při nákupu mobilního telefonu. Podle průzkumu si více než polovina lidí přeje pod vánočním stromečkem rozbalit chytrý telefon nebo tablet – a třetina lidí o mobilním telefonu uvažuje jako o vhodném dárku pro své blízké.

zdroj: tisková zpráva

Vyhrajte Nexus 7 nebo jeden ze super telefonů/tabletů v anketě Android roku 2012. Hlasovat můžete zde.

logo ARS2012

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)