Nový Nokia telefon se ukázal na videu. Nabídne duální fotoaparát

Nový Nokia telefon

Nové Nokia telefony s Androidem jsou již za rohem a brzy se dostanou na náš trh. Společnost HMD Global, která za výrobou těchto telefonů stojí, se zatím zaměřovalo na nižší a střední třídu. Hodně lidí ale čeká na nový Nokia telefon, který nabídne specifikace vlajkových modelů. Tento model jsme pravděpodobně mohli vidět na videu.

Nový Nokia telefon nabídne duální fotoaparát

Nové video zveřejnil na internetu George Chevalier Lewis, který pracoval pro společnost Nokia. Co ho k tomu vedlo, není jasné. Na video upozornil Evan Blass na svém Twitter účtu a od té doby se šíří internetem. Ve videu můžeme vidět celkem čtyři Nokia telefony, avšak pouze dva z nich byly oficiálně představeny. A to Nokia 5 a Nokia 3.

Další telefon v mnohém připomíná telefon Nokia 6, ale má odlišný fotoaparát. Zde existují dvě možnosti, buď se jedná o Nokia 6 v předprodukční verzi, anebo jde o model Nokia 7. Mnohem zajímavější to ale je u posledního telefonu, který má duální fotoaparát. Velmi pravděpodobně se jedná o neoznámený model Nokia 8/9, o kterém se spekuluje již několik měsíců. Představení těchto telefonů bychom se měli dočkat již v létě.

Těšíte se na nové vlajkové modely Nokia?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)