Nadupaná Nokia 8 potvrzena: Objevila se na oficiálních stránkách

Smartphone Nokia 8

O novém vlajkovém modelu Nokia 8 se spekuluje již dlouho, teprve dnes jsme se ale dočkali “oficiálnějšího” oznámení. I když tedy bylo nechtěné. Nový telefon se krátce objevil na stránce společnosti Nokia.

Nokia 8 bude vlajkovým modelem společnosti

Oficiální oznámení se prozatím tají, spekuluje se ale o tom, že Nokia 8 se představí na konci měsíce. To, že oznámení je za rohem, se ukázalo i dnes na stránce společnosti Nokia, kde se na několik minut v celé kráse ukázal chystaný vlajkový model. A díky předchozím spekulacím a únikům se tak dá již nyní potvrdit to, jak bude telefon vypadat.

Nokia-8 stranka

Z přední strany připomíná Nokia 6, čtečka otisků prstů bude v předním Home tlačítku, stejně tak bude mít telefon poměrné široké rámečky na vrchní a spodní straně, podobně jako třeba OnePlus 5. Zadní strana je ale hodně odlišná. Pozornost upoutá duální fotoaparát, kde již můžeme vidět i název společnosti Zeiss, se kterou se opět spolupracuje.

Co se týče vnitřností, tak v telefonu by měl být Snapdragon 835, 4 nebo 6GB RAM a 64 GB vnitřní paměti. Displej by měl mít 5,3 nebo 5,5 palce a QuadHD rozlišení. Jedná se ale stále jen o spekulace. Stejně tak se spekuluje o ceně, která by údajně měla být menší, než 600 dolarů (cca 13 500 Kč). Momentálně má společnost Nokia na trhu celkem tři telefony, na první z nich, Nokia 3, už jsme se podívali i detailně v recenzi.

Jak se vám líbí Nokia 8? Těšíte se na vlajkový model?

Zdroj: phonearena.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)