TOPlist

Kdo si lépe poradí s nočními záběry: Samsung Galaxy S9 nebo Google Pixel 2?

nocni zabery galaxy s9 pixel 2

Samsung Galaxy S9 se může chlubit novou variabilní clonou, která v případě horších světelných podmínek přepne na F/1.5. Google Pixel 2 má klasickou pevnou clonu F/1.8. Papírové předpoklady hovoří ve prospěch nového Samsungu, dokáže ale telefon od Google porazit i v reálném použití? Zjistit to můžete v dnešním článku, kdy si srovnáme fotografie a videa z obou telefonů. A to se zaměřením na noční záběry.

Noční záběry z fotoaparátů Galaxy S9 a Pixelu 2

Samsung Galaxy S9 zanedlouho vychází, a právě fotoaparát Galaxy S9 se může chlubit největšími změnami. Telefon má nový senzor, který Samsung nazývá Super Speed Dual Pixel. Hlavní novinkou je variabilní clona F/1.5 a F/2.6, telefon si vybírá, kterou použije podle světelných podmínek. To je něco, co jsme u jiných značek zatím vidět nemohli. Konkurence nabízí pevnou clonu. Rozlišení fotoaparátu je 12 MPx.

[aps_product_sz id=“485570″]

Google Pixel 2 je považován za jeden z nejlepších fotomobilů na trhu. Podle žebříčku DxOMark se zařadil dokonce na úplný vrchol, než jej o jeden bod předehnal právě nový Samsung.  Pixel 2světelnost F/1.8, rozlišení 12 MPx, nechybí ani optická stabilizace či laserové ostření. Na kvalitě Pixel 2 fotografií hodně přidává software Google.

[aps_product_sz id=“452209″]

Srovnání fotografií

Samsung Galaxy S9 / Google Pixel 2

Samsung Galaxy S9 – Noční záběry

Google Pixel 2 – noční záběry

Vyhrajte 3x Samsung Galaxy S9+

Ve spolupráci s obchodem Mobil Pohotovost a českým zastoupením Samsungu, jsme pro vás připravili hodně zajímavou soutěž. A to rovnou o 3 telefony Samsung Galaxy S9+. Pro vítězství telefonu vám může stačit i dobrý nápad. Co všechno je potřeba k soutěžení najdete v našem článku, kde si můžete přečíst, jak vyhrát Galaxy S9+.

Líbí se vám více fotografie a videa ze Samsungu Galaxy S9 nebo z Google Pixel 2?

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)