Nejžhavější Android telefony míří do Hradce – přijďte si je osahat a vyhrát super ceny již tuto sobotu!

Android RoadShow polštářky

Je to tu zase! Neuplynulo ani 14 dní, co jsme se s příznivci Androidu a technologickými nadšenci potkali v Českých Budějovicích, a už nastavujeme kurz směr Hradec Králové! Již tuto sobotu se na vás budeme těšit v hotelu a kongresovém centru Nové Adalbertinum. Proč byste tam neměli chybět?

10 věcí, díky kterým si přijde na své nejen fanoušek Androidu

  • jedinečný program přednášek, debaty a rozhovory s experty v oboru
  • Game Hall – hrací koutek pro ty pravé pařmeny
  • Hi-Tech koutek – nejmodernější hračky jen pro vás
  • ukážeme vám, jak spojit Android a zdravý životní styl
  • každý se může zúčastnit souboje fotoaparátů se svým přístrojem
  • setkání s internetovými celebritami
  • soutěže o hodnotné ceny
  • Miss Android RoadShow 2013
  • sladké občerstvení pro každého
  • jedinečná možnost zalétat si s Ar. Drone 2 a zahrát se Sphero

registrace roadshow

Android RoadShow 2013 promo video HD

Android RoadShow 2013 promo video HD

 

Kdy a kde se potkáme?

Jak už zaznělo, v sobotu se na vás budeme těšit v kongresovém centru Nové Adalbertinum, které sídlí na adrese Velké náměstí 32. Samotná akce začne 9.11.2013 v 9:00. Dobrá zpráva i pro Pražáky, kteří nestihli pražskou zastávku AndroidRoadshow 2013. V Hradci jste příjemnou jízdou po dálnici za slabou hodinku, tak neváhejte a přijeďte za námi!

1006150949190

Zvětšit mapu

Pro premium uživatele vždy něco navíc

Pokud zatím nepatříte mezi premium uživatele, možná vás přesvědčí výhody, které na vás na RoadShow čekají. Kromě rychlejší registrace u vstupu na vás čeká soutěž o hodnotnou cenu. V Brně od nás jeden z vás získal androidí mini PC, v Českých Budějovicích hi-tech hrací kostku DICE+. Pokud jsme vás přesvědčili, VIP členství si můžete zakoupit i přímo na akci.

nexus

Na co se můžete těšit?

Už tradičně na spoustu technologických vychytávek, nejnovějších přístrojů, zajímavých přednášek nebo třeba na účastníky se stejným zájmem, jako máte vy. Zkrátka pokud chcete být v obraze, neměli byste na naší akci chybět!

prednaska-2

up-in-the-air-ar-drone-20-by-parrot_3

Stánek Samsungu

Náš partner pro vás tradičně chystá spoustu hraček k vyzkoušení. Určitě mezi nimi nebudou chybět Samsung Galaxy Gear – chytré hodinky, Galaxy Note 3 – nejnovější verze oblíbeného tabletofonu nebo třeba Galaxy Note 10.1 2014 – poslední model 10 palcového tabletu.

note-3-gear-together

Samsung-Galaxy-Note-10.1-2014-e1378324914509

 

samsung-6

Nvidia Shield

Pokud rádi hrajete, určitě jste zaregistrovali slovní spojení Nvidia Shield. Jedná se o nadupanou přenosnou herní konzoli od Nvidie, běžící na čipsetu Tegra 4. Tento přístroj se zatím bohužel v Česku neprodává, a tak máte exkluzivní příležitost si ho osahat na naší AndroidRoadshow!

NvidiaShield_073013_1280

shield-1

 

Stánek SvětAndroida

Ani náš stánek nemůže na RoadShow chybět. Jako vždy pro vás máme připraveno několik zajímavých telefonů a dalších hraček. Například hrací kostku DICE+, AR Drone 2 nebo koule Sphero. Portfoliu telefonů dominuje hit ze vzdálené Číny Xiaomi MI3, který si budete moct prohlédnout a osahat. U stánku se také budete mít možnost potkat s námi – redaktory SvětAndroida.

img_0468

Herní Hi-tech koutek – rychlé koule Sphero nebo kvadrokoptéry Ar. Drone2

V herním koutku si na své přijdou děti i dospělí. Hi-tech hračky, které byste rádi našli třeba pod stromečkem, si u nás můžete pohodlně vyzkoušet. Nebudou chybět ďábelsky rychlé koule Sphero nebo oblíbené kvadrokoptéry. O herní koutek je vždy velký zájem a věříme, že ani v Hradci tomu nebude jinak. Přijďte si za námi zalétat či zajezdit!

ar-drone-2-2

2-shieldy

registrace roadshow

Miss AndroidRoadShow

Další zastávka znamená další příležitost pro všechny slečny a paní přihlásit se do soutěže královny krásy. O co hrajeme? Tři dívky, které obdrží nejvyšší počet hlasů od nás dostanou telefon v hodnotě 12 tisíc, 8 tisíc a 5 tisíc. Co pro to musíte udělat? Stačí vyrazit na naši RoadShow, kde se můžete nechat vyfotit zdatným fotografem. Těšíme se na vás!

Ambrozková1

IMG_0952-e1381330906454

miss

V anketě už můžete hlasovat na www.androidroadshow.cz.

Herní koutek pro opravdové pařmeny

Baví vás mobilní hry a rádi byste poměřili dovednosti s ostatními? Ano? Pak vězte, že pro vás máme připravený herní koutek, kde si můžete s ostatními hráči zasoutěžit ve speciálně upravené hře Dead Trigger. Připra.veny budou výkonné telefony HTC One a Samsung Galaxy S4, pro maximální herní zážitek. Co by to bylo za soutěžení bez výhry? Tuto otázku jsme si položili a radši než s odpovědí jsme přišli s pořádnou cenou pro vítěze. Jedná se o zařízení s Tegrou 4! Pokud budete lepší než ostatní účasnící všech RoadShow, výhra vás nemine. Žebříček deseti hráčů můžete najít na www.androidroadshow.cz.

img_0803

game-hall-3

IMG_7273

Polštáře pro sladké sny s androidí tématikou

Pokud Androidem skutečně žijete a vadí vám, že je telefon od vás v noci příliš daleko, máme pro vás lákavou nabídku. Díky našemu partnerovi si můžete zakoupit polštáře s androidími motivy, a to dokonce levněji, než v oficiálním e-shopu. Hladké usínání a sladké sny zaručeny.

android-polstarek

Příslušenství Belkin

Chybí vašemu telefonu nějaké příslušenství? I to můžete na RoadShow napravit. Belkin má pro vás přichystaná pouzdra, nabíječky, kabely a spoustu dalších užitečných věciček.

belkin

belkin-1

Ostatní partneři, na které se můžete těšit

Kofola vám přináší zdravé a chutné osvěžení – nápoj UGO.

ugo-1

Levné telefony zakoupíte u partnerů Cenolom.cz

cenolom

Neváhejte a registrujte se

Co musíte udělat proto, abychom se již v sobotu společně potkali? Skoro nic. Vstup na RoadShow je zdarma. Stačí se zaregistrovat. Registrace nám pomáhá zjistit počet návštěvníků, a tak vše lépe přizpůsobit.

U vstupu si připravte, prosím, QR kód, který vám po registraci přijde do mailu. Usnadníte a hlavně urychlíte proces spojený se vstupem a téměř okamžitě se tak budete moct vydat na průzkum toho, co jsme pro vás připravili. Děkujeme!

registrace roadshow

Oficiální web Android Roadshow 2013

Další informace a novinky naleznete na www.androidroadshow.cz

road

sponzoři

 Dejte o akci vědět svým přátelům a v sobotu se na vás budeme těšit!

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (38)