To nejzajímavější za květen – utopené hodinky, Tesla, robotické sekačky, Google Glass …

newsletter cover

Měsíc květen uběhl jako voda, a proto opět přinášíme přehled toho nejzajímavějšího, co se v uplynulém měsíci (nejen) na našem webu odehrálo. Jestli jste tak kvůli probíhajícímu zkouškovému období, pracovním povinnostem nebo čemukoliv jinému náš web pravidelně nesledovali, nyní to můžete dohnat.

O čem se nejvíc mluvilo?

Pod jakými články se strhla nejobsáhlejší diskuze? Co vás nejvíce zaujalo a co jste komentovali?

htc-one-official

 

Seriály SvětaAndroida = pravidelný přísun informací

Seriály patří k tomu nejlepšímu a nejčtenějšímu, co na našem webu najdete. Ať už vás zajímají hry či aplikace.

Navigace Be-On-Road

 

Otestovali jsme – recenze zařízení

Nevíte jaký telefon či příslušenství za to stojí? Nemůžete se rozhodnout mezi chytrými hodinkami a ocenili byste zkušenosti druhých? Od toho jsou tady naše recenze!

Samsung Gear Fit recenze - vodotěsnost

 

Ambiciózní a zajímavé projekty z Kickstarteru a Indiegogo

To nejlepší z Kickstarteru a Indiegogo. Podpořte začínající projekty a získejte výhodnější cenu.

dimple

  • Dimple – má váš telefon málo tlačítek? Chtěli byste mu nějaká přidat? Malý pásek s názvem Dimple snadno přilepíte na svůj telefon a máte o čtyři tlačítka víc. Podporovány jsou telefony s technologií NFC.
  • Legion Meter – nabíjení smartphonů je každodenním chlebem jejich uživatelů. Snahy, jak tento proces co nejvíce zkrátit, jsou přijímány s velkým nadšením. Způsobí Legion Meter (r)evoluci?
  • 2Heads – tato aplikace z Kickstarteru se snaží pomoct dyslektikům. Sbírá texty z prostředí kolem nás a  ukládá je na server, aby si je v případě potřeby mohl dyslektik pustit a vyhnout se čtění.
  • iFind – ztrácíte často věci? Nevíte, kam jste si položili peněženku nebo klíče? iFind všechno najde. Jedná se o miniaturní tag, který komunikuje s vaším telefonem a sdělí polohu věci, kterou hledáte. Nejlepší věc? nemusí se nabíjet.

 

Android Roadshow – Ostrava za námi, Praha na obzoru

  tesla model s cover

Kromě pravidelných informací, co vám přinášíme na webu, pro vás pořádáme čím dál tím víc akcí, kde se s námi můžete potkat. Jednou z nich je již čtvrtý ročník oblíbené Android Roadshow. Ostravu máme za sebou a příští zastávkou je Praha. Mezi největší lákadla patří nejvyspělejší elektromobil na světě Tesla Model S nebo chytré brýle Google Glass. Pro slečny máme připravenou anketu MissRoadshow. Akce se uskuteční 21.6., proto se neváhejte registrovat.

SAMSUNG CSC

registrace roadshow

Pobavilo nás – vtipná i zajímavá videa

Fenomenální Švýcar Rodger Federer si vyzkoušel, jaké je hrát tenis s chytrými brýlemi Google Glass. Sice jenom při tréninku, ale i tak se jedná o povedené video, kde zakusíte tenis z pohledu bývalé světové jedničky.

Roger Federer through Glass

Roger Federer through Glass

 

First Ever Typing On Google Glass

First Ever Typing On Google Glass

Google Glass figurují i v druhém videu. Zatím text do brýlí zadáváte pomocí hlasu, což ale není vždy praktické. Vývojáři již pracují na tom, jak by mohla vypadat klávesnice pro Google Glass. Vypadá to ale celkem vtipně – doslova si totiž ťukáte na hlavu. Mimochodem, chytré brýle si můžete v týdnu vyzkoušet v pražské Alze.

Do třetice se podíváme, co všechno se dá dělat s telefonem, když vám ho výrobce odmítne opravit.

Things to Do with a Broken Phone

Things to Do with a Broken Phone

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)