TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play #37 – televize v mobilu, snadný nákup auta a nový Launcher

uvodni 37

Se dnešní první aplikací Česká televize si můžete pustit většinu českých televizních kanálů v telefonu. Dále na vás čeká aplikace BMI Calculator pro výpočet vašeho indexu tělesné hmotnosti. Nechybí ani nový launcher s názvem Apus, který několikanásobně zrychlí váš telefon. S aplikací Sauto od Seznamu si vyberete nové či ojeté auto během několika málo okamžiků. Na závěr jsme pro vás vybrali aplikaci Hanibal Checklists pro snadnější balení na výlety. To vše v tomto díle seriálu Nejnovější Android aplikace z Google Play.

BMI Calculator

Je aplikace pro zjištění vašeho BMI, což v překladu znamená index tělesné hmotnosti. Na jeho základě se dokážete dozvědět základní informace o tom, zda se nacházíte ve stavu nadváhy, podváhy, nebo je vaše výška a hmotnost v ideálním poměru. Při vyplnění vašich základních údajů musíte uvést vaše pohlaví, výšku a váhu, aby mohlo dojít k vyhodnocení. Po potvrzení vašich údajů vám aplikace vypočítá váš BMI a zároveň vám podá informace o jednotlivých rozmezích tohoto indexu. Uděláte si tak obrázek o tom, že se například blížíte do stavu obezity, nebo naopak do vysoké podváhy.

BMI Calculator 1

BMI Calculator
BMI Calculator

Česká televize

Aplikací pro sledování televizních kanálů ve vašem zařízení jsou mraky. Většina z nich ovšem nefunguje jak má, nebo nefunguje vůbec. Proto nás velmi překvapuje, že jedna z novějších aplikací s názvem Česká televize funguje docela dobře. Tato aplikace nabídne 21 českých kanálů, mezi které patří například Prima Cool, Nova (Nova Cinema), Óčko a mnohé další. Sledování televizních kanálů je zdarma. Před každým spuštěním kanálu se pouze objeví reklama (lze ji samozřejmě zavřít). Při sledování je zapotřebí, abyste byli v dosahu stabilního internetového připojení. V opačném případě může docházet k odpojení a následném přerušení spojení.

czech tv online 1

5160633e77845425d89ef6e934065951?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Apus Launcher

Apus Launcher je v podstatě další z tisíce launcherů, které můžeme v obchodě Google Play nalézt. Tento slibuje skvělou rychlost, automatické roztřídění vašich aplikací do složek a zajímavou funkci v podobě doporučení aplikací/her vašich přátel (používajících stejný launcher). Autoři Apus Launcheru se chlubí jeho velikostí a uvádí, že se jedná o nejmenší instalační soubor Launcheru na Google Play (1 MB). Pokud máte chuť vyzkoušet další z alternativních Launcherů, neváhejte si Apus Launcher nainstalovat. Je zdarma a možná vás překvapí.

Apus Launcher 1

APUS Launcher: Theme Launcher
APUS Launcher: Theme Launcher

Sauto.cz

Díky aplikaci Sauto získáte přehled o aktuálně nabízených vozech v České republice. Vaše hledání můžete filtrovat na základě značky auta, druhu, obsahu motoru, stavu apod. Hledání je rozděleno do základní a rozšířené kategorie, kde můžete svoje požadavky upřesnit do těch nejpodrobnějších detailů. Aplikace má příjemné rozhraní a disponuje vcelku slušnou rychlostí načítání. Jestli zvažujete koupi, ať už nového či ojetého vozu, aplikaci Sauto byste měli dát šanci.

Sauto.cz 1

Sauto.cz
Sauto.cz

Hanibal Checklists

S aplikací Hanibal můžete vytvářet seznamy důležitých věcí, které budete potřebovat na konkrétním typu výletu. Aplikace již v základu obsahuje několik aktivit, jako například zimní sporty, sportovní lezení, treking a další. U každé z těchto aktivit nalezneme několik důležitých věcí, na které bychom při balení neměli zapomenout. Vše, co máte sbaleno, si můžete v seznamu odškrtnout. Aplikace Hanibal také podporuje vytváření vlastních seznamů.

Hanibal checklists 1

Hanibal Checklists
Hanibal Checklists

Odkazy na poslední díly seriálu „Nejnovější Android aplikace z Google Play“

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (42)