TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play #134: Netradiční launcher a editor fotek

aplikace

Třetí květnový výběr aplikací nám naservíroval zajímavý Lens Launcher, který si vypůjčil známý efekt rybího oka a zapracoval ho do přehlednějšího hledání aplikací. Se Stream: free music for YouTube si pohodlně poslechnete hudbu z YouTube a díky plovoucímu oknu si hravě poradíte s multitaskingem. Na komunikaci prostřednictvím náročných emotikonů vyzrajete pomocí aplikace Tictures – s komplikovanými obrazci složených z písmen a dalších znaků můžete oslňovat v komentářích i soukromém chatu. Díky Vivv se rovněž dozvíte, jak jednoduše na černobílé fotky s barevnými elementy.

Rybí oko a Lens Launcher = přehledné vyhledávání

Oblíbený efekt rybího oka, záběr s velmi širokým úhlem a záměrně velkým soudkovým zkreslením i v Android launcheru? Možná povedený tah na uživatele, možná praktická vychytávka. Lens Launcher má dost neustálého hledání aplikací na mnoha obrazovkách v menu – místo toho se snaží nabídnout přehlednější řešení pouze jedné jediné obrazovky se všemi nainstalovanými aplikacemi.

Miniatury zhruba napoví, kde se na obrazovce vaše hledaná aplikace nachází – pak už přijde na řadu zmiňované rybí oko, pomocí kterého si vybranou aplikaci přiblížíte a spustíte. V nastavení naleznete spoustu způsobů a stylů animací.

Lens Launcher – An Android Experiment

Lens Launcher - An Android Experiment

Lens Launcher
Lens Launcher

Zkroťte YouTube se Stream: free music for YouTube

Oficiální YouTube aplikace sice není ani ošklivá či snad nepoužitelná – problémem je však nedostatek žádaných funkcí. Pokud se pídíte po alternativním prohlížeči videí a hudby populárního serveru, vsadit můžete na Stream: free music for YouTube. Kromě samozřejmého přístupu ke všem hudebním videím umístěným na jmenované sociální síti získáte i nastavitelné plovoucí okno, které nebude vyrušovat od přehrávání ani psaní si s kamarádem v další aplikaci.

K dispozici jsou vám rovněž denní žebříčky nebo vytváření vlastních seznamů skladeb – to vše zabalené v elegantním kabátu.

Aplikace Tictures vás dostane komplikovanými emotikonami

Možná jste si na internetu všimli nového trendu v používání smajlíků. Ačkoli jsou tradiční smajlíci dávno převedeni do obrázkové podoby, samotné čarování s obyčejnými znaky má pořád něco do sebe. Bezplatná aplikace Tictures nabízí pestrou galerii všemožných originálních emotikon hodících se pro každou příležitost. V bohaté zásobě obrázků naleznete i komplikovanějí výtvory, včetně oblíbených kreslených postaviček.

Tictures
Tictures

Vyzrajte na černobílé fotky s barevnými elementy díky Vivv

Ještě nemáte dost různých foto editorů a filtrů? Pak pro vás máme zajímavou novinku v podobě aplikace Vivv. Kromě standardních filtrů a základní editace nabízí extrémně jednoduchou manipulaci s barvami. Pokud jste tedy příznivcem izolování jedné či více barev na černobílém pozadí, Vivv bude právě to, co hledáte. Pouhým poklepáním na vybrané barvy oddělíte například modrou mikinu od zbytku šedého pozadí – bez kapátka či složitého obtahování předmětu.

Vivv Free effects and filters
Vivv Free effects and filters

Další aktuální novinky z Google Play

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)