TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play #132: Rychlé stahování a spořič baterie

Nejnovější_aplikace_z_google_play-2

Ve 132. díle nejnovějších Google Play úlovků vám představíme Tappic, s jehož pomocí otevřete odkazy na obrázky v malém okně bez toho, aniž byste museli vyjíždět z dané aplikace. Pokud jste majitelem smartphonu s technologií displeje AMOLED, díky jednoduchému triku s aplikací Pixel OFF Filter můžete efektivně snížit spotřebu baterie. S Incentive vám půjdou úkoly a stanovené cíle jako po másle – můžete si k nim nastavit různé hodnoty odměn a větší úkoly roztříštit na méně náročnější podúkoly. Výběr zakončíme povedeným download managerem PowerDownloads.

Tappic usnadní otevírání obrázkových odkazů

Kamarád vám pošle odkaz na vtipný obrázek ve WhatsAppu, na Facebooku nebo kdekoli jinde. Pro jeho zobrazení na něj musíte kliknout, otevře se v prohlížeči, čekáte, než se načte a poté se opět musíte ručně vrátit do předchozí aplikace. Proč věnovat tak jednoduchému úkolu tolik úsilí? S aplikací Tappic po udělení povolení postačí na odkaz kliknout a obrázek se vám otevře v malém okně bez nutnosti opouštět otevřenou aplikaci. Dvěma kliknutími obrázky v různých formátech opět skryjete – využít můžete i režim fullscreenu.

Tappic - Fast image previewer
Tappic - Fast image previewer

Pixel OFF Filter ušetří baterii v zařízeních s AMOLED displejem

Šetření baterie s AMOLED displejem je díky použité technologii hračka. Stačí více zapojit tmavé barvy a podsvícení jednotlivých nepoužívaných pixelů se deaktivuje. Aplikace Pixel OFF Filter však zvládne šetření posunout ještě o level výše – po jejím nainstalování budete moci aktivovat různé filtry zobrazení displeje, které deaktivují jednotlivé pixely. Na obrazovce nemusíte vidět žádnou podstatnou změnu, a přesto šetříte baterii. Při razantnější úspoře vás sice čekají různé texture sestavené z většího počtu neaktivních pixelů, k dispozici před samotným aktivováním filtru je vám však i náhled a procenta úspory.

Pixoff: Battery Saver
Pixoff: Battery Saver

Chybí vám motivace? Aplikace Incentive pomůže

Bojujete s nedostatečnou motivací a zapomínáte si úkoly zaznamenávat? S gamifikací těžších i jednodušších povinností či zadání si hravě poradíte. Do Incentive můžete zadávat úkoly a přiřazovat jim odměny v podobě zlaťáků v různých hodnotách. Těžší splněné zadání tak můžete odměnit vyšší sumou než například denní připomenutí o pití vody. Gamifikace pomáhá v plnění zapsaných úkolů – ty můžete navíc „rozbít“ na menší podúkoly. To vše zdarma a v Material designu.

Incentive - Goal Tracker
Incentive - Goal Tracker

Vyzrajte na stahování souborů s PowerDownloads

Jednoduchá a vzhledově moderní aplikace PowerDownloads se postará o vaše stahované soubory. PowerDownloads s pštrosem v logu je přímo nabitý všemožnými funkcemi – od podpory vícero stahování najednou až po jejich zastavení a obnovení. Vývojáři aplikace vám kromě tmavého tématu nabídnou i unikátní možnost zobrazování reklam. Pokud nechcete investovat do plné verze, můžete si vybrat mezi několika způsoby zobrazování reklam, který vás otravuje nejméně.

PowerDownloads
PowerDownloads

Mrkněte na další novinky z Google Play

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)