Ušetřete až 70 % díky velikonoční nabídce na aplikaci Sygic GPS

Sygic GPS sleva

Komerční článek

Sygic GPS Navigation je pokročilá navigační aplikace pro systém Android s 3D offline mapami od společnosti TomTom, přesnou hlasovou navigací a bezplatnými aktualizacemi map. Letos o Velikonocích nabízí společnost Sygic doživotní prémiovou licenci pro Evropu za pouhých 19,99 eur. Mapy celého světa jsou k dispozici v doživotní licenci za pouhých 29,99 eur.

Díky aplikaci Sygic GPS Navigation můžete snížit náklady na roaming a využívání dat. Offline mapy zaručují přesnou navigaci bez připojení k internetu. Se zahrnutými body zájmu snadno naleznete hotel, místo k vychutnání dobré večeře nebo různé turistické atrakce. Mapy se zdarma aktualizují každé tři měsíce. Sygic GPS sleva 1

Prémiové funkce, jako je dynamická navigace v jízdních pruzích u složitých křižovatek, zajistí, že vaše jízda bude bezpečná a pohodlná. Prémiová licence rovněž zahrnuje varování, pokud se na cestě přiblížíte k ostré zatáčce nebezpečnou rychlostí, a můžete také využívat upozornění na radary a omezení rychlosti. Pro jednodušší orientaci aplikace poskytuje 3D mapy a nádherný režim pro jízdu v noci.

V rámci speciální velikonoční nabídky jsou k dispozici se 70% slevou rovněž přídavné funkce. Například inovativní funkce HUD, která promítá navigační pokyny na čelní sklo automobilu pro bezpečnější navigaci v noci, je nyní dostupná za pouhých 2,99 eur. Totéž platí i pro další přídavnou funkci Dashcam, jež uživatelům umožňuje natáčet během navigace video se záběrem silnice před nimi. Služby v reálném čase, které zahrnují služby dopravních informací a varování o mobilních radarech, jsou k dispozici za 5,99 eur za rok. Sygic GPS sleva 2

Skvělou navigaci charakterizuje spolehlivost a přesnost. Navigace Sygic má na celém světě více než 125 milionů uživatelů a osvědčila se jako kvalitní aplikace. Více než 800 000 uživatelů z komunity systému Android ji ohodnotilo 4,3 hvězdičkami. Sygic je tedy jednou z nejvýše hodnocených navigačních aplikací dostupných na webu Google Play. Klepnutím sem si můžete aplikaci stáhnout nebo zamířit přímo do e-shopu společnosti Sygic a využít propagační slevu 70 %.

Sygic GPS Navigation & Maps
Sygic GPS Navigation & Maps
Komerční článek
O Autorovi - Komerční článek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (13)