TOPlist

Navigace HERE opět vzkvétá. Jaká novinka přibyla?

here_sdileni_ico

Před více než měsícem přišla do testovací verze navigace HERE nová funkce: sdílení trasy (informovali jsme ve článku Mapy Here Beta přinášejí novou užitečnou funkci). Ta umožňuje poslat zvolenou polohu ostatním uživatelům, takže se snadněji dostanou na místo určení. Nemusíte tak na dotaz „A jak se tam dostanu?“ složitě vysvětlovat celou trasu – stačí podržet prst v mapě, zvolit v plovoucí nabídce standardně vypadající tlačítko pro sdílení a následně dostanete na výběr dvě možnosti.

Další novinky navigace HERE

Na žádost uživatelů byl do navigace vrácen hlas Surfer Dude, což ale našince patrně příliš nenadchne, neboť mluví pouze anglickým jazykem.

https://www.youtube.com/watch?v=O1f8XO5ZIB4

Aktualizace pro iOS také přináší sedm dalších možností nastavení jazyka uživatelského rozhraní.

Navigaci HERE můžete zdarma instalovat z Obchodu Play na telefony a tablety s Androidem 4.1 a novějším. Program má na svém kontě více než pět milionů instalací a průměrnou známku 4,4. Mezi největší výhody této aplikace patří, kromě nulové ceny, také schopnost fungovat zcela offline, což ji předurčuje jako ideálního navigátora na zahraniční cesty a do oblastí se špatným či žádným internetovým připojením.

Ke spokojeným uživatelům patří například Jaroslav Loskot, který ke svému pětihvězdičkovému hodnocení napsal komentář: „Je spolehlivá, má funkce navíc, výborné mapové podklady (Navteq) a je zdarma. Co více si přát?“

HERE WeGo: Maps & Navigation
HERE WeGo: Maps & Navigation

Zdroje: Android Police, Here360.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)