TOPlist

NANOTIPS: Proměňte své rukavice v dotykové

img_911_how-to-turn-every-glove-into-a-touchscreen-glove-with-nanotips

V zimním období můžeme narazit na nepříjemný problém – v rukavicích, které chrání naše ruce před mrazem, může být velmi obtížné ovládat dotykové telefony. Dnešní kapacitní technologie totiž vyžaduje dotyk vodivého předmětu (prstu), což rukavice většinou znemožní. Řešením jsou speciální dotykové rukavice, ale co potom s našimi oblíbenými pletenými futrály na ruce od babičky, že? Na oblíbeném serveru KickStarter se objevil projekt s názvem NANOTIPS, který nám z této patálie pomůže – dokáže proměnit libovolné rukavice v dotykové. Jak to celé funguje? Nanotips představuje speciální vodivou tekutinu, která se nanese na konečky prstů rukavic a promění je tak v dotykové. V případě přípravku NANOTIPS Blue se látka vsaje do tkaniny a vytvoří vodivý můstek mezi prstem a rukavicemi. K dispozici je také varianta Black, která je určena pro tvrdší materiály a hodí se například na kožené rukavice a dokonce dokáže proměnit i vaši propisku ve stylus.

Jak přípravek použít? Stačí nanést na rukavice, usušit a hotovo. Látka by se měla na rukavicích nějaký čas udržet, je dokonce voděodolná. No a v případě, že začíná displej na dotyk rukavic opět špatně reagovat, stačí nanést NANOTIPS znovu.

How to turn every glove into a touchscreen glove with NANOTIPS

How to turn every glove into a touchscreen glove with NANOTIPS

nanotips

nanotips2

Cena za jednu lahvičku startuje na 16 dolarech (necelých 350 Kč).

zdroj: kickstarter.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (14)