My Apps Time: Jak zjistit, kolik času věnujete aplikacím?

clock-app_0

Aplikace jsou to, co z pravého smartphonu dělá smartphone. Nejedná se pouze o hry a zábavu – aplikace pomáhají s každodenními úkony a velkou měrou ulehčují uživatelům život. Kolik času věnujete kterým aplikacím? Nahlédněte do My Apps Time – časy vás možná zaskočí.

My Apps Time zjistí, kolik času trávíte nad jednotlivými aplikacemi

Druhé desetiletí právě započatého milenia se nese ve znamení všudypřítomných smartphonů. Z neustálého civění na obrazovky malých přístrojů napěchovaných zábavou i vědomostmi celého světa se stala akceptovaná norma. Že nás telefony a aplikace v nich provázejí celým dnem není žádným tajemstvím – kolik času nad aplikacemi však skutečně strávíte? Prozradí vám to My Apps Time z Google Play.

Jednoduchá aplikace obsahuje tři obrazovky, které ukazují nejpoužívanější aplikace, čas u jednotlivých aplikací zvlášť a všechny nainstalované aplikace, které lze řadit podle různých kritérií. My Apps Time po nainstalování používejte nejméně jeden celý den – data totiž aplikace nebere zpětně a chvíli trvá, než se potřebné sledování stane vypovídajícím.

My Apps Time - Phone time
My Apps Time - Phone time
Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)