TOPlist

Music Volume EQ: Zlepšete si hudební zážitky

music_eq

V Android Marketu se v pondělí objevila aplikace Music Volume EQ od vývojářského studia K&K design, které má na svém kontě již dva podobně laděné programy s více než deseti tisíci stažení: Best Volume Widget a Media Volume.

Oč jde?

Primárně o ovládání hlasitosti ve vizuálně zajímavém prostředí, připomínajícím zvukový pult s indikací prostřednictvím barevných světýlek. Tím ale vše jen začíná: vyznění zvuku můžete ovlivnit pomocí pětipásmového ekvalizéru s funkcí Bass Boost a efektem ozvěny – v obou případech s plynule nastavitelnou úrovní. Music Volume EQ najde uplatnění především v levnějších telefonech se základním přehrávačem hudby bez ekvalizéru, kde nabídne slyšitelné zlepšení kvality zvuku. Nejlepších výsledků dosáhnete při použití sluchátek.

Základní vlastnosti a fuknce:

  • Ovládání hlasitosti,
  • pětipásmový ekvalizér,
  • efekt zvýraznění basů,
  • efekt ozvěny,
  • devět předdefinovaných nastavení ekvalizéru,
  • widget na domovskou obrazovku.

Music Volume EQ funguje s většinou hudebních přehrávačů pro Android, jako je výchozí systémový přehrávač OS Android, Winamp, Google Music, MixZing a další.

Jak to funguje?

Stačí pustit písničky ve svém oblíbeném přehrávači, nechat ho běžet na pozadí, následně spustit Music Volume EQ a nastavit si zvuk podle svých představ.

QJLYZp60L3pUduII jVIKqj1 yEC8YhQPf8X
Hlasitost hudby EQ
K&K design
Verze 1.1 (31. 1. 2012)
Velikost 916 kB
2.3+


Zdarma

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)