Motorola natře smartphone Moto X podle vašich fotek na Facebooku

Moto X Lemon Lime Blue cover

Americká společnost Motorola na svém Facebooku nabízí fanouškům aplikaci, ve které si mohou upravit vlajkovou loď společnosti, smartphone Moto X, podle svého gusta. Už jsme vás o ní informovali v článku „Moto X oficiálně představena! Podívejte se na obrázky a specifikace!„. Tento klenot, který vzešel jako první ze společného úsilí společnosti Google a jeho nové součásti Motorola, si mohou zákazníci barevně téměř libovolně přizpůsobit. K tomuto účelu je možné využít právě Facebookovou aplikaci, která nabízí 18 barev zadního krytu, 7 barev tlačítek a kroužku kolem fotoaparátu a dvě barvy čelní strany telefonu. Nově se však v aplikaci objevila nabídka Moto Match, která Vám navrhne telefon přesně na míru na základě Vašich fotek, které na Facebooku sdílíte.

Podívejte se, jaké kombinace barev Moto Match nabídl nám.

Moto X Lemon Lime Blue Motorola Moto X – Lemon Lime Blue

 

Motorola Moto X - Royal Blue Purple Motorola Moto X – Royal Blue Purple

Motorola Moto X - Chery Silver Motorola Moto X – Chery Silver

Motorola Moto X - Woven White Blue Motorola Moto X – Woven White Blue

Pokud si chcete aplikaci sami vyzkoušet, klikněte na tento odkaz: Moto Match

Jediná stinná stránka věci je, že Motorola Moto X je dostupná pouze pro zákazníky na území USA. Pevně však doufáme, že její nástupce se včetně možnosti volby barev a do budoucna snad i materiálů dostane i na další trhy.

Motorolu Moto X najdete také v našem katalogu:

[aps_product_sz image=“https://www.svetandroida.cz/wp-content/plugins/sz-catalog-extend/catalog-default.png“ title=“Katalog Android zařízení“ subtitle=“Specifikace, recenze, galerie, video, hodnocení, porovnávání…“ desc=“Pro více informací navštivte náš katalog zařízení.“ button=“Zobrazit katalog“]

zdroj: Moto Match

Ondřej Mika
O Autorovi - Ondřej Mika

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)