Motorola Moto 360 – nejkrásnější chytré hodinky v prvním pohledu

Moto 360 Product Template – SPEEDO

Na chytré hodinky od společnosti Motorola čekala obrovská spousta fanoušků, protože model Motorola Moto 360 by měl zaplnit mezeru na trhu. Chytré hodinky totiž konečně vypadají stylově a nemusíte se za ně bát ani ve společnosti. Po oficiálním představení bylo jen otázkou času, kdy se tyto hodinky dostanou do našich rukou. Ten den nastal právě dnes a vy si v krátkém prvním pohledu můžete prohlédnout, jak vypadají hodinky Motorola Moto 360 reálně. Petr Mišák se vám pokusí hodinky co nejvíce přiblížit v následujícím videu, kde si novinku postavíme také proti konkurenci LG G Watch a Samsung Gear Live.

Moto 360 (první pohled)

Moto 360 (první pohled)

Motorola Moto 360

Jen připomeňme, že hodinky Motorola Moto 360 nabídnou procesor OMAP 3 od Texas Instruments, 512MB RAM paměti a 4GB vnitřní úložiště. O napájení se stará baterie s kapacitou 320 mAh, která napájí především 1,63″ displej s rozlišením 320 x 290 pixelů. Podle prvních testů hodinky na jedno nabití vydrží přibližně den, což není moc, a nejspíše budou každý večer sídlit v bezdrátové nabíječce, která slouží zároveň jako stojánek. Chytré hodinky si budete moci vyzkoušet naživo na blížící se Android RoadShow 2014.

motorola-moto-360-smartwatch-8

[aps_product_sz image=“https://www.svetandroida.cz/wp-content/plugins/sz-catalog-extend/catalog-default.png“ title=“Katalog Android zařízení“ subtitle=“Specifikace, recenze, galerie, video, hodnocení, porovnávání…“ desc=“Pro více informací navštivte náš katalog zařízení.“ button=“Zobrazit katalog“]

Líbí se vám hodinky Motorola Moto 360?

Chcete se podívat na chytré hodinky Motorola Moto 360 osobně? Pak navštivte blížící se Android RoadShow 2014. Neváhejte a registrujte se!

registraceHome

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (47)