Vlajkový model Huawei Mate 10 bude mít 4 000mAh baterii

Baterie Huawei Mate 10

Huawei pokračuje v postupném odhalování specifikací pro chystaný vlajkový model Huawei Mate 10, který se představí již za 10 dní. Na Twitter účtu se společnost pochlubila tím, že kapacita baterie bude 4 000 mAh.

Model Huawei Mate 10 bude mít 4 000mAh baterii

Informace o kapacitě baterie už unikla dříve na internet, ale vždy je dobré se to dozvědět oficiálně rovnou od společnosti. Huawei také píše, že bez problémů vydrží baterie jeden den používání. To už nezní tak dobře, jelikož většina vlajkových modelů je na tom podobně, a to i s mnohem menší kapacitou baterie. Doufejme tedy, že se jen Huawei drží zkrátka a v reálném použití bude výdrž odpovídat kapacitě.

Huawei Mate 10 by měl být také vybaven technologií Super Charge pro rychlé nabíjení. Představení nových telefonů proběhne v pondělí 16. října v Mnichově. Očekává se, že se odhalí klasický model, a také prémiovější Pro model. Dále také evropská Lite verze Mate 10, o které již ale víme, představila se totiž v Číně před několika týdny.

Těšíte se na nový vlajkový model Huawei Mate 10?

Zdroje: Twitter, androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)