Xiaomi začíná s aktualizací na MIUI 9.5. Přináší několik novinek

miui 9.5 xiaomi nadstavba

MIUI 9.5 přináší několik novinek, které Google u Androidu představil již u verze 7.0, ale Xiaomi je nikdy nepřenesla do své nadstavby. Jde o rychlé odpovědi a sdružené notifikace. Ty se nyní přidávají u verze MIUI 9.5.

Xiaomi začíná aktualizovat telefony na MIUI 9.5

Jde v podstatě o třetí větší aktualizaci od první verze MIUI 9, která vyšla v listopadu minulého roku. V lednu jsme se dočkali verze 9.2, která přinesla například Mi Video App nebo Gallery Editor.

MIUI 9.5

Poslední verze 9.5 se již zaměřuje hlavně na notifikace, jak můžete vidět na obrázku výše. Kromě toho se do aktualizace dostaly i nové vyzváněcí tóny, zvuk pro nabíjení a také zvuky pro odemčení/uzamčení telefonu. Zároveň se dostalo i na novou bezpečnostní záplatu Androidu, a to z února 2018.

Aktualizace by se měla uvolňovat postupně v následujících týdnech. Pozor jen na to, že novinky týkající se notifikací, obdrží majitelé telefonů, které běží alespoň na Androidu 7 Nougat. Mluví se také o tom, že na starších telefonech se zpřístupní možnost rozdělení obrazovky, nic oficiálního jsme ale ještě neviděli.

Jak jste spokojení s nadstavbou MIUI 9?

Zdroj: fonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)