TOPlist

Miss Android RoadShow Praha má své podzimní finalistky

miss praha

Na naší poslední zastávce Android RoadShow v Praze se měly možnost všechny slečny zapojit do soutěže Miss Android RoadShow 2014. Od hlasování již uběhlo více než měsíc a my teď známe finalistky ze všech měst, které se v lednu 2015 utkají v posledním finálovém kole o hodnotné ceny.

Do posledního kola Miss Android RoadShow v Praze se zapojilo 10 soutěžících z nichž postoupily první 3 s nejvíce hlasy. Vítězkám gratulujeme a držíme palce v „Super Finále“.

Finalistky pro Miss Android RoadShow Praha 2 jsou:

Praha 21

O co se hraje?

Každá z finalistek má možnost vyhrát jednu z hlavních cen, které do soutěže věnovala společnost HTC. Hlavní cenou je vlajková loď HTC One M8, takže je rozhodně o co stát!

miss android roadshow 2014 - ceny

Slečny, které nepostoupily, od nás dostanou jako dárek Premium členství na 6 měsíců!

Pravidla Miss Android RoadShow naleznete zde.

Velké Super Finále

Finále hlasování o Miss Android RoadShow 2014 proběhne v lednu a zapojí se do něj finalistky ze všech Android RoadShow, které proběhly v roce 2014. Všechny finalistky si můžete prohlédnout v galerii níže.

Kdo je vaší favoritkou, pro kterou budete hlasovat v lednu?

Tomáš Očadlý
O Autorovi - Tomáš Očadlý

Tomáš se narodil jako hračička, odjakživa utrácel své těžce ušetřené peníze za geekoviny, takže smartphony a tablety ho nemohly minout. Systém Android si ho našel… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)