Microsoft Arrow Launcher dostal velkou aktualizaci. Co přináší?

microsoft-arrow-launcher-dostal-velkou-aktualizaci-co-prinasi-ikona

Spočítat všechny alternativní launchery by byla práce přinejmenším na několik hodin. Ani úkol najít mezi nimi ten nejlepší by nebyl o mnoho jednodušší. Microsoft Arrow Launcher se snaží zařadit po bok velkých hráčů mimo jiné i tím, že jeho autoři vydávají každý měsíc několik aktualizací. Ta poslední povyšuje číslo verze na 3.1 a my vám povíme, jaké novinky přináší.

Microsoft Arrow Launcher přišel do Obchodu Play v říjnu roku 2015 a od té doby dostal více než třicet aktualizací. Ta předposlední, z verze 2.9 na 3.0, přinesla poměrně zásadní vizuální změny. Mnozí uživatelé tak tento projekt začali označovat za jeden z nejlepších launcherů. Kromě vzhledu se třetí generace zaměřila také na efektivitu. Ve srovnání s předchozí verzí spotřebovává o 15 % méně baterie, potřebuje o 20 % méně operační paměti a je přesto o 10 % rychlejší.

Jaké novinky přináší Microsoft Arrow Launcher 3.1?

Také zatím poslední verze 3.1 přináší řadu významných změn, z nichž vyzdvihujeme zejména podporu tabletů a s ní souvisejícího horizontálního rozložení. Podívejme se nyní na oficiální seznam provedených změn („change log“):

  • Podpora tabletů – funkce, kterou uživatelé nejčastěji žádali již od první verze, je konečně tady!
  • Horizontální zobrazení seznamu všech aplikací,
  • Více možností zálohování a obnovení.
  • Možnost skrýt záhlaví.
  • Konfigurace stránky s nástroji: skrytí/zobrazení, volba barvy karty a její průhlednosti.
  • Nekonečné posouvání v režimu „kolotoče“.

Nejnovější verze je k dispozici v Obchodě Play, odkud si ji můžete nainstalovat kliknutím na widget níže. Pokud již Microsoft Arrow Launcher máte nainstalovaný, měla by jeho aktualizace proběhnout automaticky. Aplikace se může chlubit více než pěti miliony instalací a průměrnou známkou 4,4. Instalovat ji můžete na telefony a tablety s Androidem 4.0.3 a vyšším.

Microsoft Launcher
Microsoft Launcher
Vyzkoušíte Microsoft Arrow Launcher na svém telefonu či tabletu?

Zdroje: androidauthority.com, play.google.com.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)