TOPlist

mDevCamp 2014: Spuštěny registrace na akci nejen pro vývojáře aplikací

mDevCamp-2013

Vývojáři mobilních aplikací či nadšenci z řad fanoušků, zbystřete. Včerejším večerem odstartovaly registrace na další ročník velmi oblíbené konference mDevCamp 2014, kde se každoročně schází významní vývojáři mobilních aplikací a spousta nadšenců. Tato akce se letos uskuteční v pražských Dejvicích v budovách Fakulty informatiky, akce startuje již 31. 5. Obdobně jako minulé ročníky stojí za celou akcí společnost Inmite. Místa pro účastníky jsou omezená, proto neváhejte a registrujte se na oficiálním webu mDevCamp 2014. Podrobný program zatím není znám, ale podle organizátorů se již brzy objeví. Na návštěvníky bude čekat řada zajímavých přednášek (přijde například Filip Hráček z Google, Petr Dvořák z Inmite, slavné slovenské duo Vladimír Hrinčár a Ján Ilavský nebo zástupci světových českých startupů Apiary.io a GoodData), možnost vyzkoušet si spoustu zajímavých novinek a technologií a nebude chybět ani doprovodný program. Celou konferenci zakončí večerní after party.

mDevCamp_2014

Jako doprovodný program chystáme hromadu her a zajímavostí. Připravujeme možnost vyzkoušet si nejen Google Glass, ale i LEAP Motion, Oculus Rift nebo si zalítat,” doplňuje Michal Šrajer, organizátor akce.

Portál SvětAndroida.cz patří mezi hlavní mediální partnery a s největší pravděpodobností se tak potkáte s některým z našich členů redakce přímo na místě dění. Více informací se dozvíte na oficiálním webu akcem mDevCamp 2014.

zdroj: mdevcamp.cz

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)