Mass Effect: Andromeda dostává také svou aplikaci. Co umí?

Mass Effect: Andromeda

O Mass Effect: Andromeda jste již pravděpodobně slyšeli, jedná se o jednu z nejočekávanějších her tohoto roku. Vychází právě v těchto dnech a jako většina velkých her, i tahle dostává pomocníka v podobě aplikace pro mobilní telefony.

Mass Effect: Andromeda APEX HQ se bude hodit v Multiplayeru

I když je Mass Effect z velké části zaměřený na příběh a singleplayer, má v sobě také online multiplayer, kde se vám aplikace s názvem APEX HQ bude určitě hodit. Do aplikace se přihlásíte stejným EA Origin účtem jako do hry. Podle vývojářů z Bioware se časem budou přidávat nové funkce. Momentálně se dá používat například na výsledky a statistiky z multiplayeru, přehled odemknutých postav, ve kterém půjde nastavit, se kterou budete hrát další hru, stejně tak se dá z aplikace nastavit arzenál zbraní. Dále můžete posílat tzv. útočné týmy na úkoly, za jejich splnění pak dostanete odměnu do hlavní hry.

Jedná se určitě o pěkný doplněk ke hře, který je možná až moc komplikovaný. Vzhledem k tomu, že multiplayer v Mass Effect nebyl nikdy to, co tuhle značku prodává a hodně hráčů jej vyzkouší na chvíli a pak už se k němu nevrátí. Aplikace bude dostupná pro všechny státy v nejbližších dnech, Mass Effect: Andromeda jde do prodeje 23. března a v tu dobu by již měla jít bez problémů stáhnout.

Mass Effect: Andromeda APEX HQ
Mass Effect: Andromeda APEX HQ

Těšíte se na Mass Effect: Andromeda? Vyzkoušíte tuhle oficiální aplikaci?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)