Mapy Google: chcete testovat beta verzi? Už můžete!

mapy_google_beta

Patříte k uživatelům, kteří s nadšením instalují nejnovější verze aplikací, zkoumají všechny novinky a provedené změny? Pokud vás zajímají Mapy Google, máme pro vás dobrou zprávu: vyhledávací gigant zpřístupnil v Obchodě Play možnost testování beta verze. Od včerejšího večera se po registraci stanete beta testerem a budete si moci stáhnout a nainstalovat nové verze Map Google, které ještě nejsou připraveny pro oficiální vydání.

Jak testovat beta verzi aplikace Mapy Google?

Jak na to? Na stránce Testování aplikací pro Android se můžete pomocí tlačítka Chci se stát testerem zařadit mezi beta testery aplikace. Měli bychom ale upozornit, že zkušební verze může být nestabilní, nebo obsahovat chyby.

Pomocí tlačítka Chci se stát testerem zařadit mezi beta testery aplikace Mapy Google Pomocí tlačítka Chci se stát testerem zařadit mezi beta testery aplikace Mapy Google

Jestliže aplikaci Mapy již máte v zařízení nainstalovanou, brzy obdržíte aktualizaci s testovací verzí. Pokud aplikaci Mapy nainstalovanou nemáte, nejprve si ji stáhněte a nainstalujte. Poté obdržíte aktualizaci s testovací verzí.

A jste beta testerem! A jste beta testerem!

Dodání aktualizace na testovací verzi může trvat až několik hodin, nicméně na testovacím redakčním telefonu jsme ji obdrželi okamžitě po první kontrole aktualizací. Instalovaná verze má číslo 9.27 a proti stabilní 9.26.1 z minulého týdne nepřináší žádné viditelné změny.

Zpětnou vazbu pro vývojáře můžete odeslat na příslušné stránce. V konečném důsledku to dává tato Googlu solidní kanál pro důkladnější otestování nových verzí. Beta test můžete také kdykoli opustit – v takovém případě bude na vaše zařízení automaticky nainstalována aktuální „ostrá“ verze.

Zdroje androidpolice.comandroidcentral.comtheverge.comdroid-life.com9to5google.com.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)