Vychází Android verze Lords of the Fallen. Fanoušci budou ale zklamaní

Lords of the Fallen

Polští vývojáři z CI Games minulý rok oznámili, že pracují na mobilní verzi hry Lords of the Fallen, která se v mnohém inspiruje u série Dark Souls. Nyní byla bez mediálního humbuku vydána na Google Play.

Mobilní verze Lords of the Fallen se hodně odlišuje

Lords of the Fallen je na PC a konzolích považován za velmi povedený klon Dark Souls. Hry z této série jsou proslavené tím, že jsou fakt těžké, frustrující a nedají vám nic zadarmo. Podobně na tom je právě i Lords of the Fallen, tedy kromě mobilní verze. Ta bude úplně odlišná od původní hry. Z názvu se dalo odvodit, že se jedná o tu stejnou hru, která byla upravena pro mobilní zařízení, ve skutečnosti se ale jedná o něco jiného, hra akorát čerpá ze stejného universa.

Lords of the Fallen mobile version – Trailer (iOS/Android)

Lords of the Fallen mobile version - Trailer (iOS/Android)

Místo komplexního a těžkého RPG se jedná o jednoduché duely. V těch budete nepřátele ničit správným načasováním ťuknutí na tlačítko a různým táhnutím prstu po displeji, podobně jako například Infinity Blade. Je to opravdu škoda a ukazuje to, že mobilní hraní se ještě nějakou chvíli nebude dát vůbec srovnávat s klasickým hraním na PC nebo konzolích. Důvod je jasný. Tahle okleštěná hra se bude mnohem více hrát, než ta klasická, kterou by si užila jen hrstka hráčů.

V mobilní verzi budou tři hrdinové, 60 zbraní, 15 amuletů, 30 různých monster a 12 bossů, kteří budou rozprostřeni do dvanácti lokací. Cena hry na Google Play je 310 Kč, což už je srovnatelný s velkými hrami ve slevě.

Lords of the Fallen
Lords of the Fallen

Jak se vám líbí ovládání mobilní verze?

Zdroj: droidgamers.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)